Η Google στοιχηματίζει πολλά χρήματα σε τεχνητή νοημοσύνη και κάνει πολύ καλή δουλειά στο να διασφαλίσει ότι όλοι θα έχουν πρόσβαση σε αυτό. Εάν διαθέτετε ένα smartphone Android, έχετε τώρα πρόσβαση στο Google Assistant. Εάν έχετε $ 129, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι Google.

Τι γίνεται αν δεν θέλετε να ξοδέψετε τόσο πολύ, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να έχετε πρόσβαση στο Google Assistant σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού; Εκεί μπαίνει το Google Home Mini. Τον Οκτώβριο, η Google έκανε μια τεράστια ώθηση στον έξυπνο εγχώριο χώρο με το Mini, με τιμή $ 49. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να το αγοράσετε σε μία από τις επτά χώρες, αλλά προκειμένου να καταστεί κάθε σπίτι σαν ένα έξυπνο σπίτι, ο αριθμός αυτός πρέπει να αρχίσει να αυξάνεται.

“We’re happy to see so many people in different countries that want access to Google Home Mini,” said Google Home Mini product manager Selena Salazar in an interview with Android Authority on Thursday. “We can’t comment on a wider rollout at this time, but stay tuned!”

Δεν είναι ότι η Google δεν ενδιαφέρθηκε για το σχεδιασμό στο παρελθόν, αλλά το 2017 σηματοδότησε μια σημαντική αλλαγή στο πώς βλέπουμε το Google ως εταιρεία υλικού. Από την τώρα-εικονική γυάλινη επιφάνεια στην κορυφή του Pixel 2 και Pixelbook με την ιδιόμορφη και μοναδική εμφάνιση και αισθητική.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Social Media Best Practices

Αυτό ακριβώς προσπαθούσε να επιτύχει με το Google Home Mini. Βλέπετε, προκειμένου η Google να φέρει τον Βοηθό της σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, οι χρήστες χρειάζονται μια συσκευή που συνδυάζεται με την αισθητική του σπιτιού. Δεν πρόκειται να θέλουν ένα hockey-style στυλ ομιλητή στο κομοδίνο τους όλοι και αυτό είναι λογικό μιας και υπάρχει μια προκατάληψη προς τις νέες τεχνολογίες προς το παρόν.

Εμείς σαν τεχνολογικό site ευχόμαστε γρήγορα να το έχουμε στα χέρια μας για να σας το παρουσιάσουμε!

Δείτε επίσης :

Η Microsoft φέρνει την φωνητική συνομιλία στην εφαρμογή beta Xbox για λογισμικό Android.