Η Microsoft φέρνει την φωνητική συνομιλία στην εφαρμογή beta Xbox για λογισμικό Android.

Η Microsoft προσθέτει την φωνητική συνομιλία στην έκδοση beta της εφαρμογής Xbox.Έτσι, επιτρέπει στα μέλη να ομιλούν άμεσα μέσω συνομιλίας χωρίς να χρησιμοποιείται κάποια εφαρμογή τρίτου μέρους όπως το Discord ή το Teamspeak. Επίσης, μπορείτε να εγγραφείτε ως δοκιμαστής beta και να κατεβάσετε αμέσως την εφαρμογή.

Για κάποιους, η κοινωνική πλευρά του παιχνιδιού είναι ένα κομμάτι κλειδί για το πόσο πολύ απολαμβάνουν να πυροβολούν κάποια ζόμπι ή να τρέχουν σε μια επιδρομή. Το επίκεντρο αυτής της κοινωνικής αλληλεπίδρασης είναι η φωνητική συνομιλία. Όλες οι μεγάλες πλατφόρμες το υποστηρίζουν τώρα με την μία ή την άλλη μορφή. Το PlayStation και το Xbox έχουν ενσωματωμένες ομαδικές συνομιλίες και έχουν απεριόριστες επιλογές αν παίζετε σε υπολογιστή.

Η φωνητική συνομιλία του Xbox Live πλέον έχει καλή σταθερότητα και οι φωνές είναι γενικά σαφείς και ευκρινείς. Για αυτήν την ποιότητα, βέβαια, πρέπει είτε να είστε στο Xbox σας, είτε να χρησιμοποιήτε την εφαρμογή Xbox των Windows. Τώρα, αυτό πρόκειται να αλλάξει καθώς η Microsoft φέρνει φωνητική συνομιλία στις εφαρμογές Android και iOS.

Αν και αυτό μπορεί να μην ακούγεται κάτι συνταρακτικό, μπορούμε σίγουρα να αντιληφθούμε τα οφέλη. Πάνω από μία φορά είχα μια δυσλειτουργία του ακουστικού κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης στιγμής στο παιχνιδι. Αν ξανάσυμβεί, μπορώ να ανοίξω την εφαρμογή και να επιστρέψω στο παιχνίδι. Θα επιτρέψει επίσης σε άτομα που συνήθως θα πρέπει να έχουν ανοιχτή και άλλη εφαρμογή, όπως το Discord,να επικοινωνησουν στην απευθείας συνομιλία μεταξύ τους.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Τι αλλαγές φέρνει το νέο expansion του wow Battle for Azeroth; | Techbot

Η νέα λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη στην beta έκδοση των εφαρμογών Android και iOS.

 

 

Δείτε επίσης:

Hosting providers