music players review

Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να απολαμβάνουν τα οφέλη μιας προσωπικής συλλογής μουσικής, ακόμα και αν το σύνηθες είναι το streaming πλέον. Μπορείτε να έχετε μουσική υψηλότερης ποιότητας, λειτουργεί εκτός σύνδεσης και είναι φθηνότερο μακροπρόθεσμα. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές όταν απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Ακολουθούν οι κορυφαίες επιλογές για τις καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής για Android.

AIMP

Το AIMP είναι μια αρκετά ποιοτική εφαρμογή μουσικής για κινητά. Υποστηρίζει αρκετούς τύπους αρχείων μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των FLAC, MP3, MP4 και άλλους. Διαθέτει επίσης μια σειρά από επιλογές προσαρμογής, θεματολογίες και πολλά άλλα. Η εφαρμογή έχει πολύ απλό UI και η ακρόαση εν κινήσει είναι άψογη.

Διαθέτει εξαιρετικό ισοσταθμιστή, ζωντανή ροή HTTP και volume normalization. Είναι σίγουρα ένα βήμα παραπάνω από τις περισσότερες βασικές εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής. Υπάρχει επίσης μια έκδοση για υπολογιστές σε περίπτωση που λατρέψετε την έκδοση για κινητό. Το μόνο μειονέκτημα είναι πιθανά προβλήματα συμβατότητας με συσκευές MIUI και EMUI0.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

MediaMonkey

Έχει ένα σωρό δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων οργανωτικών λειτουργιών για πράγματα όπως ηχητικά βιβλία, podcast και δυνατότητα ταξινόμησης τραγουδιών με βάση πράγματα όπως συνθέτη (αντί για καλλιτέχνη). Έχει επίσης βασικές λειτουργίες, όπως ισοσταθμιστή.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Instagram update μπορείς να ανεβάσεις πολλά stories μαζί

Αυτό που κάνει το MediaMonkey να ξεχωρίζει, είναι η δυνατότητα συγχρονισμού της μουσικής βιβλιοθήκης σας από τον υπολογιστή σας στο τηλέφωνό σας (και αντιστρόφως) μέσω WiFi. Είναι λίγο περίπλοκη ρύθμιση, αλλά είναι ουσιαστικά ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Επιπλέον, μπορεί να συγχρονιστεί με την έκδοση για υπολογιστές μέσω καλωδίου σχεδόν πανομοιότυπα με το iTunes, επομένως είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους διαχείρισης μεγαλύτερων τοπικών βιβλιοθηκών σε όλες τις συσκευές.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Neutron Player

Το Neutron Music Player είναι μια άλλη εφαρμογή μουσικής που δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο θα έπρεπε. Διαθέτει μηχανή απόδοσης ήχου 32/64-bit που είναι (σύμφωνα με τους προγραμματιστές) ανεξάρτητη από το λειτουργικό σύστημα Android. Η ιδέα είναι ότι βοηθάει τη μουσική να ακούγεται καλύτερα.

Διαθέτει επίσης πολλά άλλα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για πιο σπάνιους τύπους αρχείων (FLAC, MPC, κ.λπ.), έναν ενσωματωμένο ισοσταθμιστή και μια σειρά από άλλες λειτουργίες που αφορούν ειδικά τους φίλους της μουσικής. Είναι λίγο ακριβό και το UI δεν είναι σίγουρα το καλύτερο που υπάρχει. Ωστόσο, όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του είναι πολύ θετικά.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Musicolet

Έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων πολλών που δεν συνδέονται άμεσα με εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής. Περιλαμβάνει μια εξαιρετική εκτός σύνδεσης εμπειρία, μια απλή διεπαφή χρήστη και ένα μικρό μέγεθος APK. Επιπλέον, η εφαρμογή διαθέτει πολλά queues, έναν ισοσταθμιστή, έναν tag editor, υποστήριξη για ενσωματωμένους στίχους, γραφικά στοιχεία, περιήγηση φακέλων και πολλά άλλα.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Regram, το καινούργιο feature που έρχεται στο instagram | Techbot

Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που θέλουν απλώς μια συσκευή αναπαραγωγής μουσικής που να παίζει μουσική χωρίς πολλά επιπλέον πράγματα. Είναι επίσης εντελώς δωρεάν χωρίς αγορές εντός εφαρμογής και, λόγω της έλλειψης πρόσβασης στο Διαδίκτυο, χωρίς διαφημίσεις.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Αν θέλετε να προσθέσουμε στη λίστα μας κάποιο άλλο application παρακαλώ ενημερώστε μας στα σχόλια.

Προηγούμενο άρθροΤα καλύτερα RPG για Android
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy Z Fold 3
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.