Nord N20 Review

Αυτό το τηλέφωνο της OnePlus διαθέτει έναν ενημερωμένο επεξεργαστή, μια μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίας και εξελιγμένες κάμερες, αλλά δεν ξεχωρίζει όσο αφορά στην οθόνη και τη διάταξη των ηχείων. Διαθέτει επίσης ραδιόφωνο, θύρες και άλλα βασικά χαρακτηριστικά.

Το Nord N20 διατίθεται σε ένα μόνο SKU. Αυτό σημαίνει έναν συνδυασμό αποθήκευσης/μνήμης και ένα χρώμα. Παίρνετε 6 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου σε έναν χρωματισμό που ονομάζεται Blue Smoke.

Προσφέρει ανάλυση 2.400 x 1.080 FHD+, αναλογία διαστάσεων 20:9 και πυκνότητα pixel 406 ppi. Η οθόνη είναι AMOLED και παράγει καλύτερο δυναμικό εύρος και χρώμα. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, η οθόνη διαθέτει 60 Hz ρυθμό ανανέωσης. Ο ρυθμος ανανέωσης είναι ο συχνότερος σε αυτή την κατηγορία τιμής, αλλά οι κύριοι ανταγωνιστές του τηλεφώνου αρχίζουν να υιοθετούν ρυθμούς ανανέωσης 90 Hz ως το στάνταρ. Ωστόσο, είναι μια ωραία οθόνη που είναι φωτεινή και αρκετά ευκρινής.

Η απόδοση είναι σταθερή και ικανοποιητική. Η OnePlus ενίσχυσε τον επεξεργαστή σε Qualcomm Snapdragon 695. Το τηλέφωνο συμπεριφερόταν πάντα ταχύτατα, είτε ήταν σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας είτε σε λειτουργία απόδοσης. Τα benchmark scores δεν είανι εντυπωσιακά, αλλά η καθημερινή του χρήση είναι άψογη. Δεν πρόκειται ποτέ να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση από ένα οικονομικό τηλέφωνο, αλλά παρέχει μια ομαλή εμπειρία σε όλους τους τομείς — ακόμα και όταν εκτελείτε παιχνίδια με έντονη GPU, όπως το Genshin Impact ή το Asphalt 9: Legends. Η αποκλειστική λειτουργία παιχνιδιού από την OnePlus βοηθά στην περαιτέρω εξισορρόπηση της απόδοσης και της αποδοτικότητας.

Διαβάστε στο techbot.gr:  OnePlus Nord 2T Review

Το Nord N10 είχε μπαταρία 4.300 mAh και το OnePlus ανέβασε την χωρητικότητα του N20 στα 4.500 mAh. Είναι σχετικά μικρή αύξηση, αλλά δεν παραπονιόμαστε. Το Nord N20 μπορεί να βγάλει μία ολόκληρη μέρα χρήσης αρκετά εύκολα.

Το OnePlus Nord N20 είναι ένα τηλέφωνο με αρκετά πλεονεκτήματα αλλά περισσότερους συμβιβασμούς. Σε γενικές γραμμές, το κινητό έχει βελτιωμένη προσωπικότητα χάρη στον επανασχεδιασμό και ξεχωρίζει περισσότερο από ορισμένους από τους ανταγωνιστές του. Η οθόνη είναι όπως και των υπόλοιπων smartphones αυτής της κατηγορίας, αν και θα μπορούσε να έχει καλύτερο ρυθμό ανανέωσης από τα 60 Hz. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πολύ καλή, όπως και η ταχύτητα φόρτισης, καθώς και η καθημερινή απόδοση του τηλεφώνου. Το Nord N20 χάνει λίγο, ωστόσο, όταν πρόκειται για τα μέτρια απτικά, τη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, την απόδοση της κάμερας και το αδύναμο μονοφωνικό ηχείο.

Προηγούμενο άρθροGarmin Fenix 7 review:
Επόμενο άρθροΤα καλύτερα Xiaomi κινητά της αγοράς
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.