Apple Watch Series 8

Κάθε νέα γενιά Apple Watch τείνει να έχει την εμφάνιση, το κόστος και τις λειτουργίες του προηγούμενου μοντέλου. Ωστόσο, η εταιρεία πραγματοποιεί σταθερά μικρές και μεγάλες βελτιώσεις και αναμένουμε ότι στη Σειρά 8 θα ισχύει το ίδιο. Φημολογείται ότι θα παρέχει λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης και θα είναι πιο ανθεκτικό. Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλα όσα γνωρίζουμε για το Apple Watch Series 8 μέχρι στιγμής και ας περιγράψουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα θέλαμε να δούμε.

Design

Όσον αφορά τη σχεδίαση, οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι η συσκευή θα μοιάζει αρκετά στην εμφάνιση του Apple Watch Series 7 με ελάχιστες αλλαγές. Αν πράγματι ισχύσει αυτό, θα θέλαμε να δούμε αρκετές αρκετές βελτιώσεις όσο αφορά στο εσωτερικό της συσκευής. Ωστόσο, πιθανότατα η Apple να λανσάρει και άλλα χρώματα καθώς και bands διαφορετικών χρωμάτων.

Λειτουργίες

Θα παρέχει μια νέα λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης που θα λειτουργεί με apps και άλλες λειτουργίες, αντί να δείχνει μόνο την πρόσοψη του ρολογιού. Επιπλέον, αναμένεται να παρέχει δορυφορική συνδεσιμότητα. Υποτίθεται ότι η Apple θα χρησιμοποιεί δορυφόρους για σύντομα μηνύματα και ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης σε περιοχές χωρίς συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας.Εν τω μεταξύ, η εφαρμογή iPhone Health μπορεί επίσης να υποστεί βελτιώσεις που σχετίζονται με την παρακολούθηση ύπνου, την υγεία των γυναικών και τη διαχείριση φαρμάκων.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Η Apple κρύβει ένα χαμόγελο πίσω από τα νέα emoji της μάσκας

Body temperature

Μία από τις πιο σταθερές φήμες σχετικά με το Apple Watch Series 8 είναι η πιθανή εισαγωγή ενός αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος. Αυτό το εργαλείο θα ειδοποιεί τους χρήστες εάν η θερμοκρασία τους είναι υψηλότερη από την κανονική. Εάν συμπεριληφθεί στο Apple Watch Series 8, θα μπορούσε να κάνει τη συσκευή ιδιαίτερα χρήσιμη για τις γυναίκες που παρακολουθούν τις γόνιμες μέρες τους.

Πόσο θα κοστίζουν τα Apple Watch Series 8;

Αναμένουμε ότι η Σειρά 8 θα κυκλοφορήσει στα 400€ για τη μικρότερη έκδοση των 41 mm και 430€ για το μοντέλο των 45 mm. Αυτές είναι οι τιμές που έθεσε η Apple και για τη Σειρά 7 το 2021.

Τι θα θέλαμε να δούμε

Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

Δυστυχώς, παραδοσιακά, η διάρκεια ζωής μπαταρίας των Apple Watch είναι αρλετά χαμηλή. Σε όλες τις τελευταίες γεννιές Apple Watch η μπαταρία κρατάει γύρω στις 18 ώρες με μία πλήρη φόρτιση, ακόμα και στη σειρά 7 ενώ η Apple μας είχε υποσχεθεί μεγαλύτερη διάρκεια. Ελπίζουμε να δούμε βελτίωση σε αυτόν τον τομέα στη σειρά 8.

Περισσότερες λειτουργίες health tracking

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, κυκλοφορούν φήμες για αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος, αλλά υπάρχουν κάποιες ανησυχίες για τη βιωσιμότητά του. Η Apple είναι γνωστό ότι δεν ενσωματώνει νέες λειτουργίες μέχρι να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν με ακρίβεια και αυτό αναμένεται να γίνει και με τη συγκεκριμένη. Η αξιόπιστη παρακολούθηση της θερμοκρασίας του σώματος θα αποφέρει τεράστια οφέλη στους χρήστες του Apple Watch, από την παρακολούθηση ασθενειών έως και τη γονιμότητα.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Το iPad Pro 2020 θα μπορούσε να αντικατασταθεί από ... ένα νέο iPad Pro 2020

Βελτίωση sleep tracking

Τα τρέχοντα ρολόγια Apple υστερούν στην παρακολούθηση ύπνου σε σύγκριση με ανταγωνιστές όπως η Garmin και τη Fitbit. Με χαρά είδαμε την Apple να προσθέτει τη δυνατότητα μέτρησης του αναπνευστικού ρυθμού στο watchOS 8. Ωστόσο, ενώ αυτή η μέτρηση μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίσουν σημάδια υπνικής άπνοιας, δεν είναι εγκεκριμένη για ιατρική χρήση. Ελπίζουμε να δούμε την Apple να ενισχύει την ακρίβεια αυτής της λειτουργίας.

Προηγούμενο άρθροMicrosoft Surface Pro X Review
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy Tab S8 Plus Review
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.