JBL Charge 5 Review

Η JBL είναι από τις κορυφαίες μάρκες όταν πρόκειται για αδιάβροχα ηχεία Bluetooth. Η εταιρεία παράγει αρκετά νέα προϊόντα κάθε χρόνο και θεωρητικά, βελτιώνονται συνεχώς. Η πιο πρόσφατη προσθήκη της σειράς Charge είναι το JBL Charge 5.

Το JBL Charge 5 δεν συνοδεύεται από πολλά στη συσκευασία. Μόνο το ηχείο, μια προστατευτική θήκη, ένα καλώδιο φόρτισης και κάποια διαπιστευτήρια για το προϊόν. Είναι ωραίο να ανοίγεις ένα νέο gadget ήχου και να αντιλαμβάνεσαι ότι είναι φορτισμένο και το Charge 5 σάς επιτρέπει να απολαύσετε αμέσως την εμπειρία ήχου που προσφέρει. Την πρώτη φορά που πατάτε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε το ηχείο, θα μπει αυτόματα στη λειτουργία σύζευξης. Αν επιλέξετε το Charge 5 από τις ρυθμίσεις Bluetooth της συσκευής σας, θα ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο ενός ηχείου JBL που συνδέεται.

Ενώ αυτό το ηχείο Bluetooth διατίθεται στην αγορά ως φορητό, σίγουρα δεν θα χωρέσει στην τσέπη σας. Το Charge 5 είναι εκπληκτικά ελαφρύ, ωστόσο, οπότε αν μπορείτε να βρείτε ένα μέρος για να το τοποθετήσετε, δεν θα σας βαρύνει πολύ σε μια πεζοπορία ή ένα ταξίδι στην παραλία. Το ηχείο διαθέτει ενσωματωμένα controls για εύκολη χρήση.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Garmin Fenix 7 review:

Μερικοί άνθρωποι δεν εμπιστεύονται την αδιαβροχοποίηση που υπόσχονται οι αξιολογήσεις IP και δεν τους κατηγορούμε. Το Charge 5 έχει επίσημα IP67 rating, που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει τη σκόνη και να ανταπεξέλθει στη βύθιση σε έως και ένα μέτρο νερού βρύσης για έως και 30 λεπτά. Ακόμη και μέσα σε έναν κουβά νερό, το Charge 5 ακούγεται εξίσου καλά με όταν είναι στεγνό — απλώς βεβαιωθείτε ότι το προστατευτικό της θύρας φόρτισης είναι κλειστό. Το ύφασμα που καλύπτει το ηχείο θα εξακολουθεί να είναι υγρό, αλλά μόλις στεγνώσει όλα θα ακούγονται κανονικά.

Η σύζευξη Bluetooth του JBL Charge 5 είναι αρκετά εύκολη. Aπλά πατήστε και κρατήστε πατημένο το σύμβολο Bluetooth στο επάνω μέρος του ηχείου και επιλέξτε το από το μενού Bluetooth της συσκευής σας. Χρησιμοποιεί Bluetooth 5.1, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ελαφρώς πιο ενεργειακά αποδοτικό από το Bluetooth 5.0. Το Charge 5 διαθέτει επίσης λειτουργία Bluetooth multipoint, οπότε αν εσείς και ένας φίλος θέλετε να παίζετε μουσική εναλλάξ μέσω του ηχείου σας, δεν θα χρειάζεται να αλλάζετε συσκευές πηγής.

Ο ήχος που παράγει το JBL Charge 5 πέρα από απίστευτα ποιοτικός είναι και πολύ δυνατός. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε γύρω από το ηχείο, ακούγεται αρκετά εξαιρετικά, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικό για πάρτι. Ακόμη και σε απόσταση 30 μέτρων, ακούγεται άψογα.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Η Garmin ανακοινώνει τα Forerunner 255 και Forerunner 955 Solar

Για να αντιληφθείτε λίγο περισσότερο την ποιότητα του ήχου, το JBL Charge 5 είναι πιο δυνατό από τα δημοφιλή Bose Soundlink Mini και Bose Soundlink Flex. Η απόκριση μπάσων του JBL είναι σίγουρα ισχυρότερη, κάτι που είναι λογικό αν ληφθεί υπόψη ότι το ηχείο είναι αισθητά μεγαλύτερο.

Το JBL Charge 5 δεν έχει και τόσο μεγάλες διαφορές από το JBL Charge 4 ή ακόμα και το Charge 3. Εάν δεν έχετε ήδη ένα παλαιότερο μοντέλο, ωστόσο, το Charge 5 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η ποιότητα και η ένταση του ήχου του είναι εξαιρετική, ειδικά για ένα ηχείο Bluetooth.

Προηγούμενο άρθροWWE 2K22 review
Επόμενο άρθροSnapdragon 800 series Review
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.