Razer Basilisk Ultimate Review

Το Razer Basilisk Ultimate είναι ένα εξαιρετικό ποντίκι gaming. Αυτό το ασύρματο ποντίκι μοιάζει πολύ με το κανονικό Razer Basilisk, αλλά με ελαφρώς πιο ευκρινές σχέδιο στο μπροστινό μέρος και πιο ωραία υφή στο στήριγμα αντίχειρα. Διαθέτει εργονομικό δεξιόχειρο σχεδιασμό, με πληθώρα προσαρμόσιμων κουμπιών και 14 ζώνες RGB. Η απόδοση του αισθητήρα του είναι αξιοσημείωτη και είναι από τους καλύτερους που έχουμε δοκιμάσει μέχρι στιγμής και θα πρέπει να είναι άνετος σε κάθε τύπο λαβής για τους περισσότερους ανθρώπους, εκτός αν έχετε πολύ μικρά χέρια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ενσύρματο είτε ασύρματο και γενικότερα είναι πολύ ευέλικτο.

Το Razer Basilisk Ultimate προσφέρει μοναδική φορητότητα, ειδικά για ποντίκι κατηγορίας gaming. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα θα το χρησιμοποιούν για σταθερό setup στο σπίτι, χωράει σε θήκες μεταφοράς φορητού υπολογιστή ή τσάντες και μπορείτε να αποθηκεύσετε τον δέκτη USB του στο ποντίκι.

Η εργονομία του είναι εξαιρετική για δεξιόχειρες. Το σχήμα του είναι αρκετά άνετο με κουμπιά που πιέζονται εύκολα και ένα στήριγμα αντίχειρα στην αριστερή πλευρά. Η ποιότητα κατασκευής του Razer Basilisk Ultimate είναι εξαιρετική. Ενώ είναι κατασκευασμένο από το ίδιο πυκνό, καλής ποιότητας πλαστικό με το κανονικό Basilisk, το κάτω μέρος του είναι ακόμα καλύτερο. Δεν υπάρχουν χαλαρά ή ταλαντευόμενα μέρη πάνω στο ποντίκι.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Logitech G402 Hyperion Fury Mouse Review

Το Razer Basilisk Ultimate μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενσύρματο ή ασύρματο. Έρχεται με δέκτη USB που μπορεί να συνδεθεί απευθείας στον υπολογιστή σας ή στην παρεχόμενη βάση για να λειτουργήσει ως επέκταση εάν ο υπολογιστής σας είναι πολύ μακριά από το ποντίκι σας. Εάν θέλετε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι σας μέσω Bluetooth με το σταθμό εργασίας σας, τότε ρίξτε μια ματιά στο πιο προσιτό Razer Basilisk X Hyperspeed, αν και η απόδοσή του δεν είναι τόσο καλή όσο το μοντέλο Ultimate.

Razer Basilisk Ultimate’s buttons

Το Razer Basilisk Ultimate διαθέτει 11 κουμπιά, συμπεριλαμβανομένης της κλίσης του τροχού L/R, και όλα αυτά μπορούν να επαναπρογραμματιστούν με το συνοδευτικό λογισμικό. Επίσης μπορείτε να εκχωρήσετε ένα κουμπί HyperShift για να σας δώσει ένα δεύτερο επίπεδο προγραμματισμένων κουμπιών. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα ποντίκι με πολύ παρόμοιο σχήμα, αλλά με διάταξη πλευρικού κουμπιού D-pad όπως αυτά που βρίσκονται σε ορισμένα χειριστήρια παιχνιδιών, ρίξτε μια ματιά στο Cooler Master MM830. Ή, για ένα παρόμοιο ποντίκι με τρία επιπλέον πλαϊνά κουμπιά στα αριστερά, ρίξτε μια ματιά στο ASUS ROG Spatha X.

Επιπροσθέτως, το click latency του Razer Basilisk Ultimate είναι εξαιρετικό, είτε όταν χρησιμοποιείται ενσύρματα είτε ασύρματα. Ακόμη και οι πιο ανταγωνιστικοί gamers πιθανότατα δεν θα παρατηρήσουν καμία καθυστέρηση.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Τι αλλαγές φέρνει το νέο expansion του wow Battle for Azeroth; | Techbot

Razer Synapse 3

Το Razer Synapse 3 είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό. Μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε κουμπί στο ποντίκι σας, να αποθηκεύσετε πολλά προφίλ, να προσαρμόσετε το CPI και το polling rate και να ορίσετε τις 14 ζώνες RGB. Αυτό το ποντίκι διαθέτει επίσης ενσωματωμένη μνήμη, έτσι δεν θα χάσετε τις ρυθμίσεις προσαρμογής σας όταν αλλάζετε υπολογιστή, το οποίο είναι εξαιρετικά εύχρηστο.

Το Razer Basilisk Ultimate κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με τιμή κοντά στα 100€.

Προηγούμενο άρθροCorsair K65 RGB Mini Review
Επόμενο άρθροΟι 2 καλύτεροι φορητοί SSD αυτή τη στιγμή
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.