razer_blackwidow_v3_pro_Review

Το Razer BlackWidow V3 Pro προσφέρει τη μοναδική απόδοση μηχανικού πληκτρολογίου gaming της σειράς με την τεχνολογία Hyperspeed της Razer. Προσφέροντας τρεις διαφορετικούς τρόπους για να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο παιχνίδι και χωρίς να θυσιάζετε τίποτα για να το κάνετε, αυτό το deck δεν είναι μόνο ένα από τα καλύτερα ασύρματα πληκτρολόγια gaming που μπορείτε να αποκτήσετε, αλλά ένα από τα καλύτερα πληκτρολόγια gaming της μάρκας συνολικά ακόμη και για το 2022.

Design

Υπάρχει χαρακτηριστικά που φωνάζουν «Razer» για το BlackWidow V3 Pro σε όλα, από τους ήχους που παράγονται, μέχρι το επιθετικό, γωνιακό στυλ. Ωστόσο, το V3 είναι πιο πολύ μια επανάληψη παρά μια καινοτομία, και αυτό φαίνεται από την αισθητική του συνολικά. Αξίζει να θυμηθούμε ότι αυτή η γραμμή ξεκίνησε αυτό που ονομάστηκε «το πρώτο στον κόσμο» μηχανικό πληκτρολόγιο παιχνιδιών πριν από 12 χρόνια.

Λοιπόν, ναι, ελάχιστα έχουν αλλάξει στην εμφάνιση αυτού του πληκτρολογίου, αλλά έχει βελτιωθεί πολύ η ποιότητα κατασκευής που προσφέρει το πλαίσιο αλουμινίου και οι πράσινοι διακόπτες (clicky και tactile) της Razer. Ίσως το πιο χρησιμοποιημένο χαρακτηριστικό σε αυτό το BlackWidow V3 Pro, και κάτι που το βοηθά να ξεχωρίζει από το πλήθος, είναι η ενσωμάτωση της λεπτής γραμμής πολυμέσων στην επάνω δεξιά γωνία. Σε αντίθεση με άλλα πληκτρολόγια, αυτό διατηρεί τα πράγματα καθαρά και ευδιάκριτα, με έναν από τους ωραιότερους τροχούς πολυμέσων.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Το Destiny Warfare ήρθε στο android. Είστε έτοιμοι Gamers;

Λειτουργίες:

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του Razer BlackWidow V3 Pro είναι η ασύρματη λειτουργικότητά του. Το πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί τη δοκιμασμένη τεχνολογία Hyperspeed της εταιρείας, η οποία έχει ενσωματωθεί από τα ποντίκια παιχνιδιών μέχρι τα ακουστικά. Έχετε τρεις τρόπους σύνδεσης, ασύρματα 2,4 GHz (με το περιλαμβανόμενο dongle), Bluetooth και USB-C (από τα οποία το καλώδιο είναι αποσπώμενο) το οποίο χρησιμοποιείται επίσης και για φόρτιση.

Φυσικά, για κάθε πληκτρολόγιο Razer, έχετε την υποστήριξή σας για το λογισμικό Razer Chroma, το οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε ατελείωτα στο λογισμικό Synapse 3. Μπορούν να οριστούν συγκεκριμένες διαμορφώσεις φωτισμού και δίνει τη δυνατότητα προεπιλογών παιχνιδιών σε υποστηριζόμενους τίτλους. Η φωτεινότητα των LED είναι μοναδική, προσδίδοντας εξαιρετική αισθητική στο πληκτρολόγιο.

Επιδόσεις:

Είτε με το καλώδιο type-C είτε ασύρματα, το Razer BlackWidow V3 Pro προσφέρει σταθερά εξαιρετική απόδοση και είναι σχεδόν αδύνατο να διακρίνει κανείς τις διαφορές καθυστέρησης. Για λόγους ευκολίας κατά τη συνδεσιμότητα με άλλους υπολογιστές, το πληκτρολόγιο μας προσφέρει και σύνδεση μέσω Bluetooth.

Είτε αφορά στο gaming είτε σε δουλειές γραφείου, το BlackWidow V3 Pro είναι εξίσου απολαυστικό στη χρήση. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πληκτρολόγια μεμβράνης, θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά. Το πάτημα των πλήκτρων είναι ομαλό, η πίεση που χρειάζετε να ασκήσετε είναι ελάχιστη.

Συμπέρασμα:

Εάν θέλετε ένα μηχανικό πληκτρολόγιο παιχνιδιών πλήρους μεγέθους που σας προσφέρει μια εκπληκτική πλατφόρμα για να πληκτρολογείτε και να παίζετε ενώ διαθέτει Bluetooth και ασύρματο 2,4 GHz, τότε δεν έχετε πολλά περισσότερα που μπορείτε να ζητήσετε στην τιμή των 180 € που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Μπορεί το iPhone μου να αποκτήσει iOS 14;
Προηγούμενο άρθροΦέτος ίσως καταφέρετε να αποκτήσετε ένα PS5
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy A52s review
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.