Τι μας αρέσει:

  • Ποιότητα ήχου
  • Αναγνώρηση διαφορετικών φωνών
  • Λειτουργία Intercom
  • Αξιόπιστο Μικρόφωνο
  • Εύκολο setup

Τι δεν μας αρέσει:

  • Λειτουργεί μόνο στο Apple ecosystem
  • Δεν έχει κουμπί σίγασης
  • Δεν παρέχει άμεση ενσωμάτωση Spotify

Η τεχνολογία smart home εξαπλώνεται παντού πλέον, αλλά αν ψάχνετε χωρίς καθοδήγηση, ίσως να είναι δύσκολο να καταλάβετε ποιο είναι το απλούστερο πρώτο βήμα. Ευτυχώς, οι χρήστες της Apple έχουν το Apple HomePod Mini ως μια εύχρηστη επιλογή. Αυτό το smart ηχείο ταιριάζει άψογα στο σπίτι κάθε χρήστη της Apple, χάρη στον κομψό σχεδιασμό και τη συμβατότητά του με τις συσκευές Apple.

Πώς είναι το Apple HomePod Mini;

Το HomePod Mini είναι η μίνι έκδοση του αρχικού Apple HomePod. Αυτό το smart ηχείο εκτελεί φωνητικές εντολές μέσω του smart assistant Siri. Το Siri μπορεί να απαντά σε ερωτήσεις, να ορίζει υπενθυμίσεις, να στέλνει μηνύματα και να διαβάζει τις ειδήσεις. Μπορεί επίσης να ελέγξει το smart home σας και να εκτελέσει εντολές, όπως τον έλεγχο του θερμοστάτη του σπιτιού σας.

Το HomePod Mini μπορεί να μεταδίδει μουσική ή άλλο ήχο από το iPhone σας ή απευθείας από υπηρεσίες όπως η Apple Music. Εάν έχετε πολλές συσκευές HomePod, μπορείτε να τις αντιστοιχίσετε για στερεοφωνική αναπαραγωγή ή ήχο πολλών δωματίων. Μόλις έχετε ένα οικοσύστημα HomePod στο σπίτι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ηχεία για να στείλετε μηνύματα ενδοεπικοινωνίας σε άλλα δωμάτια.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Το iPad Pro 2020 θα μπορούσε να αντικατασταθεί από ... ένα νέο iPad Pro 2020

Το HomePod Mini έχει περίπου το μέγεθος μίας softball, ντυμένο με διχτυωτό ύφασμα στα πλαϊνά. Είναι πολύ εύκολο να πέσει, αλλά η κατασκευή είναι στιβαρή και μπορεί να αντέξει άνετα μία πτώση. Το λευκό ύφασμα λερώνεται εύκολα, αλλά υπάρχει μια παραλλαγή γκρι χρώματος αν αυτό αποτελεί πρόβλημα.

Το Apple HomePod Mini λειτουργεί ασύρματα μέσω 802.11n Wi-Fi, επομένως το τηλέφωνο ή ο φορητός σας υπολογιστής πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο. Με τις συσκευές Apple που χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό iCloud, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε peer-to-peer AirPlay, ακόμα κι αν το διαδίκτυο είναι εκτός σύνδεσης.

Προηγούμενο άρθροJabra Elite 7 Pro review: Ποιοτικά ακουστικά σε προσιτή τιμή
Επόμενο άρθροPoco F4 GT review: Για τους mobile gamers
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.