apple ipad

Και εμείς τα έχουμε λίγο χαμένα από τον τίτλο!

Αυτή η χρονιά ήταν μια γενναιόδωρη χρονιά για τους οπαδούς του iPad, χωρίς να αποκαλύπτονται ούτε ένα αλλά τρία νέα tablet Apple. Το Μάρτιο κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο iPad Pro, ενώ και τα δύο iPad και iPad Air ενημερώθηκαν στο διαδικτυακό event Time Flies της Apple αυτό το μήνα, αν και πιστεύουμε ότι υπάρχουν νέες διαρροές, η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει κάτι ακόμη.

apple 2

credits στην Apple για τη φωτογραφία

Σύμφωνα με τον διάσημο αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo, η Apple θα μπορούσε να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο iPad Pro μόλις τον επόμενο μήνα ή θα μπορούσε να σχεδιάζει να ενημερώσει ένα προϊόν που είναι σήμερα μικρότερο των έξι μηνών (και ήδη ένα από τα καλύτερα δισκία σχεδίασης).

Το 9to5Mac αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η ενημέρωση θα αφορά την οθόνη. Επί του παρόντος, οι μόνες συσκευές της Apple που διαθέτουν εξαιρετικά φωτεινές οθόνες OLED είναι τα «Pro» iPhone – αλλά φαίνεται ότι μια έκδοση της τεχνολογίας θα μπορούσε τελικά να φτάσει και στο iPad. Σύμφωνα με τον Kuo, η Apple σημείωσε «καλύτερη από την αναμενόμενη πρόοδο» παράγοντας οθόνες iPad miniLED (οι οποίες προσφέρουν την ίδια και υψηλότερη αντίθεση και φωτεινότητα με την OLED), με την πρώτη να αναμένεται πριν από το τέλος του 2020.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Snapdragon 800 series Review

Μια πιο τολμηρή κίνηση για μία φωτεινότερη οθόνη είναι προφανώς εξαιρετική είδηση ​​για όλους. Για να έχετε ακόμα περισσότερη ζωντάνια και καθαρότητα από τις πολλές εφαρμογές  οι developers του iPad ετοιμάζουν κάτι…. Ετοιμάστε τα πορτοφόλια σας!

Το 2020 iPad Pro (μήπως θα πρέπει σύντομα να το ονομάσουμε το iPad Pro του Μαρτίου 2020;) είναι ήδη μια εξαιρετικά ισχυρή συσκευή, με το A12Z Bionic Chip, το ρυθμό ανανέωσης ProMotion και το σαρωτή LiDAR για βελτιωμένο AR. Αλλά στα 799 $ / 769 £ για το βασικό μοντέλο, δεν είναι φθηνό – ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το γελοίο κόστος του αξεσουάρ Magic Keyboard. Τυχόν Designers που δελεάζονται από τη βελτιωμένη οθόνη αυτού του νέου φημολογούμενου νέου μοντέλου μπορεί επίσης να χρειαστεί να επενδύσουν σε ένα νέο παντελόνι χάρη στην τρύπα που η Apple φαίνεται να προτίθεται να κάψει στις τσέπες τους φέτος. (haha)

Με κάποιους τρόπους, ένα βελτιωμένο iPad Pro θα μπορούσε να έχει νόημα. Μας εξέπληξε η δύναμη του iPad Air που ανακοινώθηκε πρόσφατα και εικάσαμε ότι θα μπορούσε ακόμη και να κάνει το τρέχον Pro να φαντάζει παλιό, χάρη στον ταχύτερο επεξεργαστή του. Ένα νέο, βελτιωμένο Pro σίγουρα θα βοηθούσε στη διαφοροποίηση των δύο μοντέλων και θα εξασφάλιζε ότι το Pro παραμένει, λοιπόν, Pro.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Web Development trends 2018 (Updated) | Techbot

apple ipod

credits στην Apple για τη φωτογραφία

Ωστόσο, δύο iPad Pro σε ένα χρόνο δεν θα ήταν το πιο παράξενο πράγμα που θα συνέβαινε το 2020 (τα έχουμε δει όλα άλλωστε φέτος). Πράγματι, το παραδοσιακό μοτίβο κυκλοφορίας της Apple έχει ήδη διαταραχθεί σημαντικά από την πανδημία κορονοιού, με το iPhone 12 να καθυστερεί τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα. Ενώ οι επερχόμενες κυκλοφορίες είναι σχεδόν σίγουρες, μπορείτε να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό iPad τώρα, ελέγχοντας τις καλύτερες προσφορές.

Επόμενο: Το νέο Apple Leak αποκαλύπτει το iPhone 12 !