Το 9to5Google αναφέρει ότι ένα banner φαίνεται να έχει εμφανιστεί στους χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Google Play για κινητά ή την έκδοση desktop. Και στις δύο περιπτώσεις, το banner υποδηλώνει ότι τα ηχητικά βιβλία είναι διαθέσιμα και ότι ο κόσμος μπορεί να πάρει με 50 τοις εκατό έκπτωση στην πρώτη αγορά του.

Προς το παρόν, ο σύνδεσμος δεν φαίνεται να λειτουργεί και το banner δεν δηλώνει ακριβώς πότε θα είναι διαθέσιμα τα audiobooks. Εάν το banner είναι οποιαδήποτε ένδειξη, θα πρέπει να εμφανίζονται κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον, ίσως ήδη από αυτήν την εβδομάδα.

Τα audiobooks είναι ήδη διαθέσιμα μέσω της μουσικής βιβλιοθήκης του Google Play, αν και η εφαρμογή είναι λίγο τυχαία (ότι νάναι κοινώς ).

Με την επερχόμενη ενημέρωση, θα υπάρχει ένα ειδικό τμήμα του Google Play, το οποίο θα κρατήσει τα πράγματα πιο οργανωμένα.
Και πάλι, τα πράγματα θα είναι λίγο πιο γεμάτα με την προσθήκη ενός τμήματος audiobooks.


Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ενημέρωση επιτρέπει στο Google να συμβαδίζει με άλλα οικοσυστήματα. Τα Audiobooks έχουν αφιερωμένες ενότητες στα iBooks της Apple και τα καταστήματα Kindle του Amazon, οπότε ήταν μόνο θέμα χρόνου μέχρι να προλάβει η Google.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Αναλυτικός οδηγός για τα προσωπικά δεδομένα που κρατάει το Facebook

Δείτε επίσης :

Δείτε τι είπε ο CEO της google για τη τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ