Instagram What to do if it does not work

Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως, αλλά μπορεί να γίνει μια απογοητευτική εμπειρία όταν δεν λειτουργεί. Οι διακομιστές είναι γενικά αξιόπιστοι, αλλά έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τρόπους για να διορθώσουμε τα ατυχή περιστατικά κατά τα οποία το Instagram δεν λειτουργεί. Ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε τυχόν προβλήματα στο Instagram που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.

Ελέγξτε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας

Ίσως να μην είστε ο μόνος που αντιμετωπίζει προβλήματα με το Instagram. Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε είναι εάν το Instagram, συνολικά, είναι εκτός λειτουργίας. Μπορείτε να ελέγξετε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας χρησιμοποιώντας το Down Detector, έναν ιστότοπο που παρακολουθεί όλα τα είδη υπηρεσιών και σας ενημερώνει για το εάν είναι απενεργοποιημένες ή όχι.

Απλώς μεταβείτε στη σελίδα Instagram του Down Detector και ο ιστότοπος θα σας ενημερώσει εάν έχει προβλήματα ή όχι. Παρέχει ακόμη και έναν Χάρτη Love Outage για να ελέγξουν τα τοπικά προβλήματα.

Κλείσε και ξανά άνοιξε το Instagram

Εάν το Instagram δεν έχει γενικά προβλήματα, τότε το πρόβλημα μπορεί να προκύψει από ασυμφωνία λογισμικού. Δοκιμάστε να κλείσετε την εφαρμογή και να την ανοίξετε ξανά. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά. Επιπλέον, αξίζει να προσπαθήσετε να απεγκαταστήσετε πλήρως την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε εκ νέου από το Google Play Store. Μία από αυτές τις ενέργειες μπορεί να επαναφέρει όλα τα προβλήματα του λογισμικού και να τακτοποιήσει ξανά τα πάντα.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Μετά το update του Files Go μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο

Έλεγξε αν υπάρχουν Updates

Η εκτέλεση μιας παλαιότερης έκδοσης μιας εφαρμογής δεν αποτελεί συχνά πρόβλημα, αλλά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, ειδικά όταν πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές. Μεταβείτε στο Google Play Store και δείτε αν υπάρχουν ενημερώσεις για το Instagram. Αποκτήστε την πιο πρόσφατη έκδοση και δοκιμάστε ξανά!

Πώς να ενημερώσετε το Instagram από το Google Play Store:

 • Ανοίξτε το Google Play Store.
 • Αναζητείστε το “Instagram“.
 • Πατήστε στη σελίδα Instagram.
 • Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, θα δείτε ένα κουμπί Ενημέρωση. Διαφορετικά, θα λέει Open.
 • Πατήστε Ενημέρωση εάν είναι διαθέσιμο.

Κάνε επανεκκίνηση το κινητό σου

Φαντάζει προφανές, αλλά για κάποιο λόγο, κάτι τόσο απλό όπως η επανεκκίνηση του τηλεφώνου μπορεί συνήθως να επαναφέρει τα πάντα σε φυσιολογική κατάσταση. Δοκίμασε το!

Πώς να επανεκκινήσετε ένα τηλέφωνο Android:

 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας.
 • Πατήστε Επανεκκίνηση.

Ελέγξτε το Ιnternet σας

Υπάρχει περίπτωση η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο να μην λειτουργεί. Ένας γρήγορος τρόπος για να το επαληθεύσετε είναι να δοκιμάσετε μια άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο ή να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης και να εκκινήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο. Εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, το πρόβλημα πιθανότατα δεν είναι το Instagram, αλλά τα δεδομένα σας.

Εάν χρησιμοποιείτε σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, δοκιμάστε να μεταβείτε σε Wi-Fi. Ομοίως, μετακινηθείτε στα δεδομένα εάν χρησιμοποιείτε Wi-Fi. Δοκιμάστε να πλησιάσετε τον δρομολογητή ή μπορείτε να δοκιμάσετε να τον επανεκκινήσετε. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει το VPN, εάν τυχαίνει να χρησιμοποιείτε.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Φαίνεται ότι το Google Play φλερτάρει με τα audio books

Ενεργοποιείστε τις άδειες εφαρμογής

Πώς να ενεργοποιείσετε τις άδειες του Instagram:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
 • Μεταβείτε στις Εφαρμογές.
 • Πατήστε Εμφάνιση όλων των εφαρμογών.
 • Βρείτε το Instagram και πατήστε το.
 • Επιλέξτε Δικαιώματα.
 • Στην επιλογή Δεν επιτρέπεται, μεταβείτε σε κάθε ενότητα και παραχωρήστε της πρόσβαση.

Καθαρίστε τη μνήμη cache

Η μνήμη cache είναι συνήθως πολύ χρήσιμη, καθώς αποθηκεύει δεδομένα που χρησιμοποιούνται συνήθως στο τηλέφωνό σας και τα τραβάει τοπικά όποτε χρειάζεται, σε αντίθεση με τη λήψη της κάθε φορά. Αυτό κάνει την εμπειρία σας πολύ πιο γρήγορη, αλλά η προσωρινή μνήμη μπορεί επίσης να καταστραφεί και να προκαλέσει προβλήματα. Είναι καλό να την καθαρίζουμε μερικές φορές.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
 • Μεταβείτε στις Εφαρμογές.
 • Βρείτε την εφαρμογή Instagram στην ενότητα Εμφάνιση όλων των εφαρμογών.
 • Πατήστε Αποθήκευση και κρυφή μνήμη.
 • Πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.
 • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Εκκαθάριση αποθηκευτικού χώρου για μια καθαρή εκκίνηση.

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να κάνετε το Instagram να δουλέψει, θα σας συμβουλεύαμε να ανατρέξετε στο κέντρο βοήθειάς του. Μπορείτε επίσης να αναφέρετε ένα πρόβλημα μέσα από την εφαρμογή μεταβαίνοντας στο: Profile > three-line menu button > Settings > Help > Report a Problem.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Είναι αλήθεια ότι η google ετοιμάζει gaming streaming platform;
Προηγούμενο άρθροRazer BlackShark V2 Headphones Review
Επόμενο άρθροMια ματιά στο πολυαναμενόμενο Motorola Razr 3
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.