Το Iron Throne είναι το επόμενο μεγάλο game στρατηγικής για android

0
307
  • Η Netmarble έχει ξεκινήσει το Iron Throne, ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής MMO που έρχεται στο Android.
  • Το Iron Throne θα έχει μάχες 100 vs 100 σε μια FULL 3D ρύθμιση.
  • Η Netmarble, η οποία είναι ένας από τους μεγαλύτερους εκδότες παιχνιδιών στον κόσμο, αναφέρει ότι θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Ο γίγαντας Netmarble ξεκίνησε το νέο παιχνίδι στρατηγικής (MMO) στη Σεούλ. Το Iron Throne, το οποίο προηγουμένως πήγε με το όνομα Firstborn: Kingdom Come, θα είναι έτοιμο για προεγγραφή στο Android σύντομα μπροστά από μια κυκλοφορία τον Μάιο.

Σε ένα φανταστικό χώρο, το Iron Throne επιτρέπει στους παίκτες να πάρουν τον έλεγχο μιας μεγάλης γκάμας ηρώων σε ένα πλήρως 3D περιβάλλον. Διαθέτει μια ποικιλία από όπλα, δράκους τους οποίους μπορείς να τους καβαλήσεις και battle μεταξύ παιχτών ακόμα και 100 vs 100 σε online μάχες.

Λίγο είναι γνωστά ακόμα για το παιχνίδι σε αυτό το σημείο, αν και φαίνεται ότι η Netmarble έχει μεγάλες προσδοκίες γι ‘αυτό. Ο επικεφαλής της παγκόσμιας ομάδας της Νότιας Κορέας, Lee Seung-won, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Σεούλ ότι το Iron Throne “θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας”.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Η Microsoft φέρνει την φωνητική συνομιλία στην εφαρμογή beta Xbox για λογισμικό Android.

iron throne mobile

Επιλογή του συντάκτη
5 καλύτερα Android παιχνίδια του 2018!

Αυτή είναι μια δήλωση, δεδομένου ότι η Netmarble είναι μέρος ενός από τους μεγαλύτερους εκδότες παιχνιδιών στον κόσμο (της Tencent), και ήδη έχει μια σειρά παιχνιδιών που κερδίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Είναι υπεύθυνη για τίτλους όπως το Lineage 2 Revolution, το Marvel: Future Fight και το Star Wars: Force Arena, μεταξύ πολλών άλλων.

Δείτε επίσης: