Το Techbot σας παρουσίαζει τα 5 καλύτερα Web Development Tools για να επιλέξετε .

Κάθε Web Developer πρέπει να κάνει τη ζωή του ευκολότερη για να είναι περισσότερο παραγωγικός στην καθημερινότητά του. Δείτε παρακάτω την λίστα που ετοιμάσαμε.

 

1:WebGradients

gradientsΗ επιλογή χρώματος για το site σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Με πάνω απο 180 δωρεάν δείγματα για να διαλέξετε, σας εγγυούμαστε οτι θα βρείτε το αγαπημένο σας χρώμα για την ιστοσελίδα σας. Μετά από αυτό η ενσωμάτωση του είναι πανεύκολη καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην επιλογή Αντιγραφή Css ή να το κατεβάσετε.

2. Bootstrap.build

bootstrapΑγαπάτε και εσείς το boostrap όσο εμείς; Με το boostrap.build μπορείς να σχεδιάσεις το δικό σου theme μέσα από μια μεγάλη λίστα εργαλείων που σας προσφέρει το app αυτό, προσαρμόστε το theme σας και τις μεταβλητές του όπως εσείς επιθυμείτε, μετά
το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εξάγετε είτε ως Css είτε ως SCSS

 

3. Flawless 2.0

iosΔεν μπορείτε να βρείτε τι δεν πάει καλά με το design του site σας ή έχετε ελλείψεις; Κανένα πρόβλημα! Με το flawlessapp μπορείς να συγκρίνεις το project σου με το wireframe. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις το αρχείο και να επιλέξεις την λειτουργία σύγκρισης, το flawlessapp θα βρει τις διαφορές, τα λάθη και επίσης θα σε βοηθησει να τα επιλύσεις.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Φαίνεται ότι το Google Play φλερτάρει με τα audio books

4. Design Principles

Μια open source βάση με παραδείγματα και κανόνες για το web design. Με πάνω απο 135 παραδείγματα, 1040 αρχές σχεδιασμού και 115 developers το Design Principles θα γίνει ο οδηγός σου σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις και τι δεν πρέπει να κάνεις οταν σχεδιάζεις μια ιστοσελίδα

 

5.The Unbounce Landing Page Analyzer

analyzerΘέλεις να δεις πόσο καλή είναι πραγματικά η landing page του site σου; Με το unbounce, η landing page σου δοκιμάζετε σε 9 κατηγορίες όπως είναι ο responsive σχεδιασμός της, το SEO της, ο σχεδιασμός της με επίκεντρο τους επισκέπτες που περιμένει και άλλα.

Δείτε επίσης :

Top 10 DevOps tools για το 2018 (Updated)

Προηγούμενο άρθροTop 10 DevOps tools για το 2018 (Updated)
Επόμενο άρθροWeb Development trends 2018 (Updated) | Techbot
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.