Razer-Blackshark-V2 Review

Τα Razer BlackShark V2 είναι ενσύρματα ακουστικά gaming με παρόμοια εμφάνιση και αίσθηση με το Razer BlackShark V2 X, αλλά διαθέτουν πολλές περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής. Διαθέτουν αποσπώμενο μικρόφωνο, συνοδεύονται από κάρτα ήχου USB και έχουν πρόσβαση στο λογισμικό Synapse 3 της Razer, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήχο τους και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του μικροφώνου τους. Τούτου λεχθέντος, ενώ έχουν αξιοπρεπέστατη αναπαραγωγή ήχου, μπορούν να αποδώσουν διαφορετικά, ανάλογα με τη θέση και την τοποθέτησή τους στο κεφάλι. Παρόλο που δεν έχουν πολύ ευέλικτες επιδόσεις εκτός συσκευασίας, οι δυνατότητες προσαρμογής τους είναι ιδανικές για παίκτες PC και PlayStation.

Ποιότητα κατασκευής:

Είναι κατασκευασμένα από μαύρο πλαστικό με πράσινες πινελιές νέον και λογότυπο Razer με πράσινο νέον σε κάθε ακουστικό. Σε αντίθεση με το V2 X, το κεφαλόδεσμο και τα ακουστικά τους έχουν ένα μαλακό υφασμάτινο υλικό που καλύπτει το ψεύτικο δέρμα. Το μικρόφωνο μπουμ είναι αποσπώμενο.

Τα Razer BlackShark V2 είναι άνετα ακουστικά. Το κεφαλόδεσμό τους είναι πιο άνετο από τα Razer BlackShark V2 X και τα μαξιλάρια ακουστικών με αφρό μνήμης είναι καλυμμένα με ύφασμα. Τα ακουστικά συγκρατούν τη θερμότητα και δεν επιτρέπουν μεγάλη ροή αέρα. Δεν θα είναι πρόβλημα όταν κάθεστε και παίζετε, αλλά δεν προορίζονται για σωματική δραστηριότητα και μπορεί να σας κάνουν να ιδρώνετε περισσότερο εάν τα χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Huawei Watch GT 2 review

Συνοδεύονται από μια απαλή θήκη με αρκετά φθηνή αίσθηση. Το υλικό της θήκης είναι τόσο λεπτό που μπορείτε να δείτε μέσα από αυτό. Μπορεί να προστατεύσει τα ακουστικά σας από ελαφριές γρατσουνιές, αλλά όχι από πτώσεις ή έκθεση στο νερό.

Τα Razer BlackShark V2 έχουν ικανοποιητική ποιότητα κατασκευής. Είναι κυρίως κατασκευασμένα από πλαστικό, εκτός από το πλεγμένο, μη αποσπώμενο καλώδιο. Οι μεταλλικοί μεντεσέδες, το καλώδιο ανάμεσα στα ακουστικά και το κεφαλόδεσμο είναι τα πιο αδύναμα σημεία αυτών των ακουστικών. Αυτά τα μέρη φαίνεται ότι θα μπορούσαν να σπάσουν ή να λυγίσουν αν δεν είσαι προσεκτικός. Για καλύτερη ποιότητα κατασκευής, ρίξτε μια ματιά στα Corsair HS60 HAPTIC Stereo Gaming Headset ή τα Razer Barracuda X Wireless.

Ποιότητα Ήχου:

Η καλά ισορροπημένη απόκρισή τους στο μεσαίο εύρος διασφαλίζει ότι τα όργανα και τα κύρια φωνητικά είναι παρόντα και ακριβή, ενώ τα υπερβολικά τονισμένα μπάσα προσθέτουν κάποια επιπλέον έκρηξη στη μουσική με βαρύ μπάσο και στα ηχητικά εφέ παιχνιδιού, όπως στις εκρήξεις. Ωστόσο, είναι επιρρεπείς σε ασυνέπειες στην παράδοση ήχου. Ανάλογα με την εφαρμογή, τη θέση τους και το αν έχετε χοντρά γυαλιά ή πολλά μαλλιά, η ακουστική σας εμπειρία μπορεί να διαφέρει κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.

Τα χαμηλά και τα μεσαία μπάσα είναι αρκετά ομοιόμορφα και ουδέτερα, επομένως το χτύπημα των βαρέων μπάσων αναπαράγεται με ακρίβεια. Η υπερβολική έμφαση στα μπάσα προσθέτει έκρηξη και μπορεί επίσης να αλλοιώσει τις μίξεις. Ωστόσο, η παροχή μπάσων εξαρτάται από την εφαρμογή και τη θέση των ακουστικών.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Tutorial: How to start your blog , following those simple steps

Σε γενικές γραμμές, τα Razer BlackShark V2 έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και αρκετά ικανοποιητική ποιότητα ήχου. Στην ελληνική αγορά διατίθονται σε τιμή κοντά στα 70€.

Προηγούμενο άρθροHuawei Watch GT 2 review
Επόμενο άρθροΔεν δουλεύει το Instagram; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.