Asus TUF M4 Air Mouse Review

Καθώς περνάει ο καιρός, φαίνεται ότι τα gaming ποντίκια τείνουν να γίνονται πολύ πιο ελαφριά και το Asus TUF Gaming M4 Air φαίνεται να πλησιάζει το επόμενο επίπεδο.

Το νέο ενσύρματο ποντίκι gaming ζυγίζει μόλις 47 γραμμάρια, αλλά καταφέρνει επίσης να παρέχει έναν αισθητήρα 16.000 DPI και μια μάλλον open-housed εμφάνιση που το ξεχωρίζει πραγματικά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Το Asus TUF Gaming M4 Air είναι ένα ποντίκι με πολύ ξεχωριστή εμφάνιση, ακόμη και για τα σύγχρονα δεδομένα. Ενώ αποτελείται από τα συνηθισμένα ποιοτικά πλαστικά που το καθιστούν εντυπωσιακά στιβαρό, η κατασκευή του σας επιτρέπει να έχετε ορατότητα στο PCB.

Όσον αφορά το βάρος, το M4 Air πρέπει να είναι από τα πιο ελαφριά gaming mouse στην αγορά, με βάρος μόλις 47 γραμμάρια. Αυτό πρακτικά μειώνει τη μάζα σε σχέση με του ανταγωνισμού στο μισό και μεταφράζεται σε μια απίστευτα γρήγορη εμπειρία στα παιχνίδια. Επιπλέον, παρέχει 6 ρυθμιζόμενα κουμπιά, αριθμός αρκετά χαμηλός έναντι του ανταγωνισμού.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι ολόκληρο το εξωτερικό κέλυφος διατηρείται καθαρό από μόνο του με το Antibacterial Guard της ASUS. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί πραγματικά να δοκιμαστεί, αλλά είναι ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό που αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Revita Review

Όσο αφορά στις επιδόσεις του, το ποντίκι προσφέρει ευστοχότατο αισθητήρα 16.000 Dpi, στιβαρό αίσθημα κατά τη χρήση του καθώς έχει και πιστοποίηση ΙPX6.

Ωστόσο, εάν έχετε συνηθίσει σε ένα πιο βαρύ ποντίκι, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε το μάλλον ελαφρύ πλαίσιο του M4 Air, επομένως θα χρειααστείτε λίγο χρόνο προσαρμογής για να μπορέσετε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Όσον αφορά το λογισμικό και τον φωτισμό, το M4 Air προσφέρει μόνο τη μία πλευρά της ιστορίας: το λογισμικό. Δεν υπάρχει φωτισμός στο ποντίκι, γεγονός που το κάνει να φαίνεται αρκετά ευκρινές με ένα πλήρως μαύρο εξωτερικό κέλυφος.

Είναι επίσης αδιάβροχο με πιστοποίηση IPX6, πράγμα που σημαίνει ότι το M4 Air μπορεί να αντέξει τις ιδρωμένες παλάμες και τις μικρές ποσότητες νερού, κάτι που είναι εντυπωσιακό δεδομένου ότι το PCB είναι άμεσα προσβάσιμο μέσω του εξωτερικού κέλυφους. Μια πλήρως ενσύρματη σύνδεση USB-A επιτρέπει επίσης σε αυτό το ποντίκι να προσφέρει συνδεσιμότητα μηδενικού λανθάνοντος χρόνου, η οποία είναι πάντα ένα μπόνους.

Όσον αφορά το λογισμικό, το M4 Air χρησιμοποιεί το λογισμικό Armory Crate της Asus, το οποίο σας επιτρέπει να επαναπρογραμματίσετε εύκολα τις λειτουργίες του ποντικιού, καθώς και να αλλάξετε το DPI σε τέσσερα διαφορετικά στάδια και να εφαρμόσετε τυχόν ενημερώσεις software.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Το PUBG ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια ταυτόχρονους users

Το ποντίκι διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμή κοντά στα 60€.

Προηγούμενο άρθροRazer Huntsman Mini Analog Review
Επόμενο άρθροDell P3221D Review
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.