Το Twitch ανακοίνωσε σήμερα σε μια ανάρτηση στο blog του ότι θα κάνουν ντεπούτο νέα εργαλεία για δημιουργούς περιεχομένου (streamers δηλαδή ) . Τα νέα εργαλεία, που ονομάζονται Video Producer, επιτρέπουν στους δημιουργούς να φτιάχνουν σελίδες προορισμού για νέα βίντεο και να επαναφέρουν προηγούμενο περιεχόμενό τους εάν θελήσουν.

Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ότι οι streamers μπορούν πλέον να κάνουν upload τα προκατασκευασμένα βίντεο τους και να τα παρουσιάσουν σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Οι πρεμιέρες πρέπει να έχουν μια σελίδα προορισμού, όπου οι δημιουργοί μπορούν να προσθέσουν έναν χρονομετρητή αντίστροφης μέτρησης για να αυξήσουν την προσδοκία των viewers (το hype δηλαδή) .

twitch tv

Το Twitch επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου (streamers ) να ορίσουν επαναλήψεις. Ως προτάσεις για ονόματα, πρόκειται για βίντεο που έχουν ήδη προβληθεί και μπορούν να αναπαραχθούν ξανά.

Η σκέψη εδώ είναι ότι κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται για το περιεχόμενο το οποίο εκπέμπει μία φορά, με αποτέλεσμα να μην το βλέπουν όλοι.

Οι μετρήσεις των συνδρομητών μπορούν να ποικίλουν κατά πολύ ​​καθώς οι streamers γίνονται πιο δημοφιλείς, επομένως είναι ευεργετικό για αυτούς να επαναλαμβάνουν το περιεχόμενό τους αρκετές φορές.

twitch tv

Πολλοί streamers πραγματοποιούν ροές παιχνιδιών στο Twitch, στη συνέχεια λαμβάνουν κλιπ από τη ροή τους και το ανεβάζουν στο YouTube. Φαίνεται ότι το Twitch θα προτιμούσε να κρατήσει αυτά τα βίντεο και τους θεατές στην τοποθεσία αντί να τους αφήσει να πάνε κάπου αλλού για να δουν το περιεχόμενο, κοινώς δεν θέλουν να χάνουν το traffic από το site τους. Αυτές οι κινήσεις φαίνεται να κάνουν ακριβώς αυτό. Στο YouTube, τα βίντεο μεταφορτώνονται και ζωντανεύουν άμεσα ή σε καθορισμένο χρόνο, αλλά το Twitch θέλει να κάνει τα βίντεο περισσότερο σαν μια πρεμιέρα ταινίας. Η σελίδα προορισμού του βίντεο θα περιλαμβάνει χρονομετρητές αντίστροφης μέτρησης και ειδικά emoji με popcorn popcorn emoji και οι ειδοποιήσεις θα ενημερώνουν τους χρήστες πότε να συντονιστούν.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Hosting providers

Αυτές οι κινήσεις έχουν νοήμα τόσο για το Twitch όσο και για τα streamers του. Τα streamers έχουν ήδη δημιουργήσει τους followers τους στο site. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να αναγκάσουν τους χρήστες να μεταβούν σε άλλο ιστότοπο για περισσότερο περιεχόμενο. Για το Twitch, είναι όλα σχετικά με την παραμονή των θεατών. Όσο πιο συχνά οι θεατές επιστρέφουν για περιεχόμενο, τόσο πιο πιστοί γίνονται. Επιπλέον, αυξάνει την πιθανότητα οι άνθρωποι να αγοράσουν μια συνδρομητική πληρωμή σε έναν streamer ή να του δώσουν bits και το Twitch παίρνει μέρος και των δύο αυτών συναλλαγών.

Τα νέα χαρακτηριστικά έχουν επίσης νόημα σε μεγαλύτερη κλίμακα. Η Amazon είναι ιδιοκτήτρια του Twitch και έχει δημόσια αντιπαράθεση με την Google, η οποία κατέχει το YouTube. Οι πρόσφατες καταχωρίσεις εμπορικών σημάτων δείχνουν ότι η Amazon μπορεί να ξεκινήσει το δικό της ” YouTube ” , ίσως και όχι γιατί μπορεί να μην χρειάζεται μετά από αυτές τις αλλαγές.

Δείτε επίσης :

Ερώτημα: Μπορεί να παίξει η κάρτα γραφικών μου το Pubg ;