Νωρίτερα αυτή την βδομάδα ανακοινώθηκε η διάθεση του Pubg ως exclusive release για το XboxOne,το οποίο φέρνει το δημοφιλέστερο online multiplayer παιχνίδι της χρονιάς σε κονσόλα για πρώτη φορά.

Δημοσιεύθηκε σαν μέρος του Xbox Game Preview,ένα πρόγραμμα στο οποίο οι χρήστες του Xbox One θα μπορούν να έχουν μια προεπισκόπηση του παιχνιδιού και μετά να προχωρήσουν σε αγορά παιχνιδιών, να συμμετάσχουν στη διαδικασία ανάπτυξης και να βοηθήσουν τους προγραμματιστές να κατασκευάσουν τα παιχνίδια του Xbox One όσο καλύτερα μπορούν.

Για τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες το PUBG στο Xbox One θα συνεχίσει να λαμβάνει βελτιώσεις, νέες ενημερώσεις περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου του νέου χάρτη ερήμου, “Miramar”, βελτιστοποιήσεις και πολλά άλλα. Για να γιορτάσει το release αυτό,οι δημιουργοί του Xbox One Χ ανακοίνωσαν μια προσφορά για τα Χριστούγεννα αυτά,έτσι με κάθε αγορά ενός Xbox One X θα παίρνετε και δώρο ένα αντίγραφο του Pubg.

Η προσφορά αυτή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες περιοχές οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα και ξεκινάει από τις 17 Δεκεμβρίου εως και τις 31 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης:

Miramar το καινούργιο map αποκαλύπτεται

 

Διαβάστε στο techbot.gr:  Ερώτημα: Μπορεί να παίξει η κάρτα γραφικών μου το Pubg ;
Προηγούμενο άρθροΝέο μέλος για την Roccat ο Norskeren
Επόμενο άρθροΤο 1TB PS4 Slim θα κυκλοφορήσει την περίοδο των εορτών.
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.