Οι προσφορές της Sony στο playstation 4 φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό. Εκτός από το PS4 Pro και PSVR που βρίσκονται ήδη σε προσφορά, το 1TB PS4 Slim θα κυκλοφορήσει και αυτή την περίοδο των διακοπών.

Από τις 17 έως τις 24 Δεκεμβρίου, το 1TB Slim μοντέλο θα κυκλοφορήσει στην τιμή των $ 250. Κατά τη στιγμή της ανακοίνωσης αυτή η συμφωνία δεν έχει επιβεβαιωθεί για την ανατροπή των τιμών, όπως άλλωστε έγινε και με τη συμφωνία PS4 Pro την τελευταία εβδομάδα.

Η συμφωνία αυτή συνδέεται με την έκπτωση PSVR της περασμένης εβδομάδας, η οποία ακούμπησε τα 100 δολάρια για τα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας της Sony. Τα πακέτα PSVR θα παραμείνουν στις εκπτώσεις μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου. Το δυσάρεστο νέο είναι ότι σήμερα είναι η τελευταία ημέρα προσφοράς του PS4 Pro, γι’ αυτό βιαστείτε πρωτού να είναι αργά!

Σε άλλα νέα του PS4, τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus του Δεκεμβρίου είναι διαθέσιμα τώρα. Το Monster Hunter World επιστρέφει για μια άλλη beta στο PS4 και αυτή τη φορά δεν θα απαιτήσει συνδρομή στο PlayStation Plus. Αν έχετε εορταστική διάθεση ωστόσο, έχουν αρχίσει τα events των Fornite και Overwatch.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Άλλοι τρεις χρήστες κάνουν μήνυση στο Facebook

Δείτε επίσης :

Ανακοινώθηκε η διάθεση του Pubg ως exclusive release για το XboxOne