Το PUBG είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του πλανήτη και συνεχίζει να αυξάνεται. Στις 30 Δεκεμβρίου πέρασε τα 3 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες στο Steam. Αυτό ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια στις αρχές Οκτωβρίου και 1 εκατομμύριο κορυφαίους ταυτόχρονους χρήστες το Σεπτέμβριο.

Ο Brendan Greene, έχει πει ότι πιστεύει ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να φτάσει τα 100 εκατομμύρια παίκτες για να καταρρίψει την επιτυχία του League of Legends. Τρία εκατομμύρια είναι περισσότερο από τέσσερις φορές το δεύτερο δημοφιλέστερο παιχνίδι στο Steam, Dota 2, το οποίο είχε περίπου 705.000 ταυτόχρονους χρήστες στις 30 Δεκεμβρίου. Είναι σήμερα εκτός έδρας όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς το παιχνίδι είχε περίπου 2,79 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες, σύμφωνα με στα δημόσια στατιστικά στοιχεία του Steam.

Το PUBG ήρθε στο Xbox One μέσω του προγράμματος Games Preview στις 12 Δεκεμβρίου. Ήταν ένα γρήγορο χτύπημα εκεί, που πωλούσε 1 εκατομμύριο αντίγραφα στις πρώτες 48 ώρες. Το παιχνίδι έχει πουλήσει εκπληκτικά, σύνολο 30 εκατομμύρια αντίτυπα και πωλείται για $30.

Το αποτέλεσμα είναι περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια τα έσοδα από τις πωλήσεις , και αυτό σημαίνει πως έχουν πολλά να μας δείξουν ακόμα!

Διαβάστε στο techbot.gr:  Τα καλύτερα gadgets της Xiaomi

Δείτε επίσης:

Miramar το καινούργιο map αποκαλύπτεται