android multiplayer games

Τα Android παιχνίδια βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Παλαιότερα, είχαμε απλά παιχνίδια puzzle και μπορούσαμε να προσκαλέσουμε τις επαφές μας στο Facebook να γίνουν φίλοι μας στα παιχνίδια. Πλέον, υπάρχουν πολλά παιχνίδια που υποστηρίζουν multiplayer παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου του co-op σε πραγματικό χρόνο ή του PvP. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα παιχνίδια αυτές τις μέρες έχουν κάποιο είδος στοιχείου για multiplaying. Αν ψάχνετε για κάτι να παίξετε με τους φίλους σας, εδώ είναι τα καλύτερα παιχνίδια για πολλούς παίκτες! Θα θέλαμε επίσης να δώσουμε μια τιμητική μνεία στο Dead by Daylight, ένα διαδικτυακό παιχνίδι για πολλούς παίκτες ένα εναντίον τεσσάρων με μερικούς μοναδικούς μηχανισμούς παιχνιδιού.

AdventureQuest 3D

Το AdventureQuest 3D είναι ένα από τα νεότερα multiplayer παιχνίδια. Ανήκει στην κατηγορία MMORPG. Υπάρχουν τόνοι αποστολών να κάνετε, διάφορα classes, raid bosses, dungeons, και παρέχει στοιχεία crafting. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει πλήρη υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών. Μπορείτε να το παίξετε στο κινητό ή στον υπολογιστή αν προτιμάτε. Διαθέτει chat, raids, ακόμη και PvP που μπορείτε να παίξετε με άλλους παίχτες.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Among Us

Το Among Us ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για πολλούς παίκτες για smartphones το 2020 και εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλές και σήμερα. Το παιχνίδι έχει ένα σωρό παίκτες που κινούνται γύρω από ένα πλοίο για να ολοκληρώσουν διάφορες εργασίες. Εν τω μεταξύ, ένας ή δύο από τους παίκτες λειτουργούν ως απατεώνες και προσπαθούν σιγά σιγά να σκοτώσουν όλο το πλήρωμα. Μπορείτε να προσαρμόσετε το παιχνίδι με διάφορους τρόπους και να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας με μια σειρά από add-ons. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε περισσότερα add-ons μέσω αγορών εντός εφαρμογής και έτσι το παιχνίδι δημιουργεί έσοδα. Δεν ενδείκνυται για παιδιά, αλλά πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, ιδιαίτερα αν γνωρίζετε τους παίχτες.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Ανακοινώθηκε η διάθεση του Pubg ως exclusive release για το XboxOne

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Call of Duty: Mobile

Το Call of Duty: Mobile είναι ένα από τα νεότερα παιχνίδια multiplayer στη λίστα. Είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι FPS με μια μεγάλη ποικιλία multiplayer modes. Περιλαμβάνει κλασικούς αγώνες θανάτου Call of Duty καθώς και μια λειτουργία μάχης 100 ατόμων παρόμοια με το PUBG και το Fortnite. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης μερικά στοιχεία gacha καθώς συλλέγετε διάσημους χαρακτήρες από τη σειρά και τους προσαρμόζετε με διάφορα skins . Υπάρχουν μερικά bugs κατά καιρούς, αλλά αυτό θα εξαλειφθεί με την πάροδο του χρόνου.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Minecraft

Το Minecraft είναι ένα από τα πιο δημοφιλή multiplayer παιχνίδια όλων των εποχών σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Ξεκινάτε σε έναν κόσμο που δημιουργείται τυχαία και μετά μπορείτε να κάνετε σχεδόν ό,τι θέλετε. Το παιχνίδι περιλαμβάνει cross-play με Xbox One και PC. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας σχεδόν οπουδήποτε. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τρία modes: survival, realms και creative. Η creative λειτουργία δεν σας αφήνει να πεθάνετε για κανένα λόγο. Η λειτουργία survival γεννά εχθρούς, ένα σύστημα διατροφής και μπορείς να πεθάνεις. Όσοι αναζητούν ποιότητα επιπέδου κονσόλας σε ένα παιχνίδι για κινητά δεν θα βρουν εύκολα καλύτερη επιλογή από αυτό. Οι αγορές εντός εφαρμογής αφορούν κυρίως σε αγορές για skins χαρακτήρων.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Ο αγαπημένος μας Rogue Twitch Streamer Reckful αυτοκτόνησε

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Προηγούμενο άρθροSamsung Galaxy Z Fold 3
Επόμενο άρθροMicrosoft Surface Pro X Review
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.