WWE 2K22 Review

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε στο WWE 2K22 είναι η λεπτομέρεια των γραφικών. Τα μοντέλα των χαρακτήρων είναι εντυπωσιακά και σημαντικά καλύτερα αυτή τη φορά. Αν και υπάρχουν ακόμα μερικές ατέλειες, τα γραφικά του θα σας εντυπωσιάσουν.

Άλλες βασικές αλλαγές και βελτιώσεις σχετίζονται με τη μάχη. Αυτή τη φορά, θα χρησιμοποιήσετε ένα combo system, όπου το πάτημα μιας συγκεκριμένης σειράς κουμπιών σάς επιτρέπει να πραγματοποιείσετε μακροσκελή combo από kicks και punches. To animation είναι πιο ομαλό και το περιβάλλον είναι αψεγάδιαστο.

Το WWE 2K22 σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο πορτρέτο καθώς και poses για τους σούπερ σταρ σας. Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με τις προεπιλογές. Τώρα, μπορείτε να τραβήξετε μια real-life εικόνα και να τη χρησιμοποείσετε για τα match-up και τα selection screens.

MyRise Career Mode

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του WWE 2K22 για το οποίο αξίζει να μιλήσουμε είναι το MyRise. Το Career Mode αυτού του παιχνιδιού είναι, αναμφίβολα, ένα από τα καλύτερα που μας έχει προσφέρει το franchise. Μπορείτε να μιλήσετε με διάφορους σούπερ σταρ, να συμμετάσχετε σε προκλήσεις, να ξεκινήσετε ιστορίες μέχρι το τέλος τους και να αλλάξετε την έκβασή σας με βάση τις απαντήσεις του διαλόγου.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Razer Basilisk Ultimate Mouse Review

MyGM and Universe Mode

Το Universe Mode επέστρεψε και δεν έχει πολλές αλλαγές. Στην πραγματικότητα, είναι ίσως ένα από τα πιο αδύναμα modes, λαμβάνοντας υπόψη πώς έχουμε δει όλα όσα μπορεί να προσφέρει αυτή η λειτουργία τα τελευταία χρόνια.

Παλαιότερα μέρος των παιχνιδιών SmackDown εναντίον Raw, το GM Mode φέρνει την επωνυμία σας εναντίον μιας άλλης για να δείτε ποιος μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο των ratings. Θα συμμετάσχετε σε ένα draft, θα στρατολογήσετε ελεύθερους πράκτορες ή θρυλικούς wrestlers, θα κλείσετε τη δική σας εκπομπή και θα χρησιμοποιήσετε προνόμια για να κερδίσετε οφέλη. Μακάρι το MyGM να είχε ενσωματωθεί με κάποιο τρόπο στο Universe Mode για να γίνει πιο αναζωογονητικό. Αντίθετα, αυτά τα δύο είναι εντελώς ξεχωριστά και ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.

MyFaction cards

Η λειτουργία Universe ήταν ένα από τα πιο αδύναμα modes όπως και το MyFaction. Το MyFaction λειτουργεί ως ένα συλλεκτικό παιχνίδι τράπουλας όπου ανοίγετε πακέτα, σχηματίζετε μια ομάδα και βάζετε τους παλαιστές σας να πολεμήσουν σε ένα tower (δηλαδή, ακολουθία αγώνων). Κερδίζετε καθημερινά μπόνους σύνδεσης και εικονικό νόμισμα, καθώς και ένα μέσο για να ξοδεύετε χρήματα από τον πραγματικό κόσμο.

Το WWE 2K22 έχει κάποια αξιοσημείωτα προβλήματα, όπως λειτουργίες που λείπουν. Ευτυχώς, καταφέρνει να διαπρέψει σε άλλα τμήματα, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών, του χειρισμού και του performance. Αν και οι προκάτοχοί του έθεσαν πολύ χαμηλό τον πήχη, το WWE 2K22 ξεπέρασε τις προσδοκίες.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Logitech G203 LIGHTSYNC Review
Προηγούμενο άρθροGigabyte Z690 AORUS Tachyon Review
Επόμενο άρθροJBL Charge 5 review
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.