Στο παραπάνω σχεδιάγραμμα βλέπουμε ότι το WordPress πλέον καταλαμβάνει το 53% του παγκόσμιου ιστού και καταλαβαίνουμε ότι πλέον κυριαρχεί στα CMS (content management system). Με την ατελείωτη ευελιξία και την πρόσβαση σε εκατοντάδες δωρεάν και premium WordPress επεκτάσεις, το WooCommerce τροφοδοτεί τώρα το 30% όλων των online καταστημάτων – περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η δημιουργία eshop πάνω σε Woocommerce να είναι όλο και πιο συχνό φαινόμενο. Το Woocommerce έχει πάνω από 3 εκατομμύρια active installations

 

 

 

 

 

Σε αυτό το guide θα σας παρουσιάσουμε τα 5 καλύτερα WordPress plugins σύμφωνα με τη δική μας κρίση

1. YITH WooCommerce Wishlist

YITH WooCommerce Wishlist

 

 

 

 

 

Αυτό που μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στις μετατροπές και το ποσό των πωλήσεων είναι χωρίς αμφιβολία η ελευθερία να μοιράζεστε τη δική σας λίστα επιθυμιών, ακόμα και στα κοινωνικά δίκτυα, αυξάνοντας τις έμμεσες πωλήσεις.

Προσφέρετε στους επισκέπτες σας την ευκαιρία να προσθέσουν τα προϊόντα του καταστήματος Woocommerce σας σε μια λίστα επιθυμιών. Με το YITH WooCommerce Wishlist μπορείτε να προσθέσετε έναν σύνδεσμο σε κάθε product detail page
για να προσθέσετε τα προϊόντα στη σελίδα λίστας επιθυμιών. Το πρόσθετο θα δημιουργήσει τη συγκεκριμένη σελίδα και τα προϊόντα θα προστεθούν εκεί ενώ στη συνέχεια θα μπορείτε να τα προσθέσετε στο καλάθι ή τα αφαιρέστε.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Δείτε τι είπε ο CEO της google για τη τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ

2. YITH WooCommerce Quick View

YITH WooCommerce Quick View

Τι γίνεται αν ψάχνετε για ένα προϊόν σε μια λίστα και η εικόνα του είναι ακόμα πολύ μικρή; Πρέπει να ανοίξετε τη σελίδα του προϊόντος, να περιμένετε τη φόρτωσή του και τέλος να παρατηρήσετε τι σας ενδιαφέρει.
Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσετε έναν απλό τρόπο να κοιτάξετε αμέσως τον διακριτικό χαρακτήρα του προϊόντος; Εδώ είναι αυτό που μπορεί να σας προσφέρει η Quick View.

3. WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

Αυτή η επέκταση WooCommerce προσθέτει αυτόματα ένα τιμολόγιο PDF στα μηνύματα επιβεβαίωσης παραγγελίας που αποστέλλονται στους πελάτες σας. Περιλαμβάνει ένα βασικό theme καθώς και τη δυνατότητα τροποποίησης / δημιουργίας των δικών σας theme. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να κατεβάσετε ή να εκτυπώσετε τιμολόγια και πακέτα συσκευασίας από τον διαχειριστή παραγγελιών του WooCommerce.

4. YITH WooCommerce Compare

YITH WooCommerce Compare

Το YITH WooCommerce Compare plugin είναι μια επέκταση του plugin WooCommerce που επιτρέπει στους χρήστες σας να συγκρίνουν ορισμένα προϊόντα του καταστήματός σας.
Όλα τα προϊόντα αποθηκεύονται σε ένα πλήρες πίνακα όπου ο χρήστης μπορεί να δει τη διαφορά μεταξύ των προϊόντων.
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα απλό widget με τη λίστα των προϊόντων που έχουν προσθέσει οι χρήστες, από όπου μπορείτε να τα διαχειριστείτε.
Επίσης, μπορείτε απλά να προσαρμόσετε τον πίνακα σύγκρισης με το στυλ σας, επεξεργάζοντας το συγκεκριμένο theme που έχει το plugin .

Διαβάστε στο techbot.gr:  Οι πέντε καλύτερες κάμερες για stream

5. Woo Checkout Field Editor Pro

Woo Checkout Field Editor Pro

Αν αναρωτιέστε πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένα πεδία στη σελίδα checkout του WooCommerce, είστε στο σωστό μέρος. Το plugin Woo Checkout Field Editor Pro παρέχει έναν εύκολο τρόπο προσαρμογής (προσθήκη, επεξεργασία, διαγραφή και αλλαγή σειράς εμφάνισης) των πεδίων που εμφανίζονται στη σελίδα ελέγχου WooCommerce. Αυτό το plugin απαιτεί να εγκατασταθεί, να ενεργοποιηθεί και να ρυθμιστεί το WooCommerce.

Αν έχετε να προσθέσετε κάποιο plugin θα χαρούμε να το διαβάσουμε στα σχόλια.

Δείτε επίσης :

Τα 3 καλύτερα Facebook Pixel Plugins για το WordPress 2018(UPDATED)