Οι απώλειες αντιπροσωπεύουν μια σημαντική δοκιμασία για τη cryptocurrency βιομηχανία και την τεχνολογία blockchain που την υποστηρίζει, τα οποία εισήλθαν γρήγορα στην επικρατούσα τάξη τις τελευταίες εβδομάδες. Οι αρμόδιοι θέτουν υπό αμφισβήτηση την αξία των εικονικών περιουσιακών στοιχείων, ενώ η UBS Group AG καλεί αυτή τη βδομάδα ως τη «μεγαλύτερη κερδοσκοπική φούσκα στην ιστορία». Υποστηρίζουν ότι η τεχνολογία είναι ένα παιχνίδι αλλαγής για τον κόσμο των επενδύσεων και των οικονομικών.

“Οι καρχαρίες αρχίζουν να κυκλώνονται εδώ και οι αγορές μελλοντικής εκπλήρωσης μπορούν να τους δώσουν ένα χώρο για να χτυπήσουν”, δήλωσε ο Ross Norman, διευθύνων σύμβουλος του λιανικού εμπορίου χρυσού Sharps Pixley Ltd. με έδρα το Λονδίνο, ο οποίος προσφέρει χρυσό σε αντάλλαγμα για το bitcoin. “Το Bitcoin προωθήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους μικροεπενδυτές, αλλά θα υπάρξουν επιθετικά κεφάλαια που αναζητούν την κατάλληλη ευκαιρία να σφυρηλατήσουν αυτό το πράγμα χαμηλότερα”.

Οι έμποροι που αγόρασαν το νόμισμα σε χρηματιστήρια συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης χρησιμοποιώντας εξασφαλίσεις ενδέχεται να αρχίσουν να αντιμετωπίζουν περιθωριακές κλήσεις μετά από μείωση των τιμών. Δύο χώροι ξεκίνησαν προϊόντα τις τελευταίες εβδομάδες που απαιτούσαν έντονη ασφάλεια, με την Cboe να χρειαζόταν 44% για να εκκαθαρίσει τις συμβάσεις και το CME 47%. Οι μεσίτες θέτουν ακόμη υψηλότερα δίκτυα ασφαλείας.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Οι τιμές του iPhone 12 διέρρευσαν, θα ξεκινούν από τα 649 $!!!

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι άνθρωποι που μπήκαν για το κέρδος θα αντιμετωπίσουν κάποια πίεση εδώ”, δήλωσε ο Norman τηλεφωνικά από το Λονδίνο. “Οι αλλαγές δεν ήταν τεράστιες, οπότε δεν θα είναι ένας σημαντικός οδηγός τιμών, αλλά για όσους έχουν πιάσει τη λάθος πλευρά θα είναι πρόβλημα”.

Το Bitcoin κάνει trade 9,4% χαμηλότερα στα 13.941,10 δολάρια στις 6:29 π.μ. ώρα Νέας Υόρκης την Παρασκευή. Έφτασε στο υψηλότερο σημείο των $ 19.511 στις αρχές του μήνα και εξακολουθεί να είναι πάνω από 10 φορές για το έτος.

Εκτιμήσεις λένε πως το το 2018 δεν θα είναι η χρονιά του bitcoin και θα πέσει κατακόρυφα.

Άραγε αυτό είναι αλήθεια; Μένει να δούμε τι θα φέρει το 2018 στον μαγικό κόσμο του cryptocurrency.

Δείτε επίσης :

Η Google ανακοίνωσε τα top searches για το 2017 και εμείς σας τα παραθέτουμε.

Προηγούμενο άρθροΤα καλύτερα gadgets της Xiaomi
Επόμενο άρθροΗ blizzard ανακοινώνει καινούργια video series για το community
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.