Η πλέον διάσημη σε όλους μας εταιρεία Xiaomi που συνεχώς εξελίσσεται μας έχει προσφέρει πολλά και όχι μόνο κινητά ή το λειτουργικό της σύστημα MIUI. Ο λόγος γίνεται για τα gadgets που έχει φτιάξει και τα οποία αξίζει κάποιος να αγοράσει και να ασχοληθεί με αυτά. Εμείς βρήκαμε μερικά από αυτά και τα μοιραζόμαστε μαζί σας.

1. Xiaomi Router: Αυξημένο εύρος διάδοσης του σήματος που δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψει ποτέ. Επίσης διαθέτει 1 TB αποθηκευτικού χώρου το οποίο είναι κατάλληλο για να αποθηκεύσεις βίντεο, εικόνες και να τα έχεις πάντα σπίτι σου, έτσι κρατάς ένα back up…γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί!

2. Xiaomi Power Bar: Φτιαγμένο από πολύ ανθεκτικά υλικά το Xiaomi Power Bar είναι ανθεκτικό στην φωτιά και τις υπερφορτώσεις ρεύματος. Διαθέτει 3 θύρες USB. Ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για την φόρτιση των συσκευών σας.

3. Xiaomi Bluetooth Gamepad: Μοιάζει με ένα χειριστήριο X-box αλλά στην πραγματικότητα, όταν το πιάσετε στο χέρι σας θα καταλάβετε πόσο πιο άνετο είναι. Ο πλαστικός σχεδιασμός του προσφέρει μια λεία και άνετη αίσθηση στο χέρι σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδέσετε με την συσκευή της επιλογής σας και να απολαύσετε το παιχνίδι σας.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Tutorial: How to start your blog , following those simple steps

4. Xiaomi Mi Band: Απλό και λιτό για όσους τους αρκεί μια δόνηση και ενα φως που αναβοσβήνει για να παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του. Με αυτονομία μπαταρίας που φτάνει τις 30 ημέρες και χωρίς οθόνη για να μην σκέφτεστε συνέχεια τις γρατζουνιές το Xiaomi Mi Band είναι από τις συσκευές που πρέπει να έχετε όλοι.

5. Xiaomi Yeelight Smart Bulb: Με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας και LED φωτισμό σε συνδιασμό με τις διαφορετικές αποχρώσεις και χροιές των χρωμάτων που προσφέρει το Yeelight Smart Bulb είναι ότι πρέπει για κάθε δωμάτιο. Μπορείς να ρυθμίσεις τα χρώματα μέσα από το app και επιπλέον προσφέρει Romantic Mode καθώς επίσης και Theater Mode.

6. Xiaomi Bluetooth Sound Bar: Κατασκευασμένο από αδιάβροχα υλικά το Xiaomi Bluetooth Sound Bar θα γίνει η συντροφιά σας κατά την διάρκεια του μπάνιου. Διαθέτει αυτονομία 11 ωρών και σύνδεση μέσω bluetooth σε απόσταση έως 10 μέτρων.

Η Xiaomi είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία που μέρα με τη μέρα κερδίζει όλο και περισσότερους πελάτες παγκοσμίως. H ανοδική της πορεία δεν φαίνεται να σταματιέται με τίποτα και εμείς απολαμβάνουμε όλες τις τεχνολογικές προκλήσεις που φέρνει στην αγορά.

Δείτε  επίσης:

Τα καλύτερα ακουστικά του 2017

 

 

Διαβάστε στο techbot.gr:  Η FCC μόλις ψήφισε για να επιτρέψει στην εταιρεία σας στο Διαδίκτυο να σας χρεώσει περισσότερα για το Netflix και το Facebook