Νωρίτερα αυτή την βδομάδα ανακοινώθηκε η διάθεση του Pubg ως exclusive release για το XboxOne,το οποίο φέρνει το δημοφιλέστερο online multiplayer παιχνίδι της χρονιάς σε κονσόλα για πρώτη φορά.

Δημοσιεύθηκε σαν μέρος του Xbox Game Preview,ένα πρόγραμμα στο οποίο οι χρήστες του Xbox One θα μπορούν να έχουν μια προεπισκόπηση του παιχνιδιού και μετά να προχωρήσουν σε αγορά παιχνιδιών, να συμμετάσχουν στη διαδικασία ανάπτυξης και να βοηθήσουν τους προγραμματιστές να κατασκευάσουν τα παιχνίδια του Xbox One όσο καλύτερα μπορούν.

Για τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες το PUBG στο Xbox One θα συνεχίσει να λαμβάνει βελτιώσεις, νέες ενημερώσεις περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου του νέου χάρτη ερήμου, “Miramar”, βελτιστοποιήσεις και πολλά άλλα. Για να γιορτάσει το release αυτό,οι δημιουργοί του Xbox One Χ ανακοίνωσαν μια προσφορά για τα Χριστούγεννα αυτά,έτσι με κάθε αγορά ενός Xbox One X θα παίρνετε και δώρο ένα αντίγραφο του Pubg.

Η προσφορά αυτή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες περιοχές οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα και ξεκινάει από τις 17 Δεκεμβρίου εως και τις 31 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης:

Miramar το καινούργιο map αποκαλύπτεται