Ήρθε η ώρα να αγοράσεις ακουστικά και δεν ξέρεις τι να πάρεις; Μην ανησυχείς όλοι μας έχουμε περάσει από αυτήν την διαδικασία. Ευτυχώς για σένα,ψάξαμε τα καλύτερα ακουστικά για κάθε κατηγορία και θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις.

Αρχικά θα πρέπει να αποφασίσεις τι είδους ακουστικά θέλεις να πάρεις. Υπάρχουν άπειρα ακουστικά στην αγορά που ανήκουν σε διάφορες κατηγορίες και πραγματικά αυτό δεν βοηθάει καθόλου. Σου δίνουμε τις βασικές κατηγορίες ακουστικών για να διαλέξεις:

Noise Cancel Headphones
Noise Cancel Headphones

1:Τα ακουστικά τα οποία αποτελούν τα πιο δημοφιλή, ειδικά από αυτούς που αγαπάνε τα ταξίδια. Τα ακουστικά αυτά εξαλείφουν εντελώς τους θορύβους αντί να προσπαθούν να τους μπλοκάρουν. Χρησιμοποιούν μικρόφωνο το οποίο “παρακολουθεί ” τους ενοχλητικούς θορύβους. Η καλύτερη επιλογή για να μην ακούσεις ποτέ την μηχανή ενός αεροπλάνου ή τον θόρυβο στο γραφείο σου.

 

Στην κατηγορία αυτή προτείνουμε τα:

 • Bose QuietComfort 20
 • Sony WH-1000XM2
 • Sennheiser HD 4.50 BTNC Wireless
In-Ear Headphones
In-Ear Headphones

 

2.In-ear ακουστικά: Μια επιλογή για όλους καθώς τα in-ear ακουστικά ή αλλιώς earphones
δεν καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο και είναι μια κλασσική επιλογή για αυτούς που δεν θέλουν την καλύτερη ποιότητα ήχου, καθώς είναι κατώτερη από ακουστικά τύπου over-ear.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Οι 2 καλύτεροι φορητοί SSD αυτή τη στιγμή

Εμείς σας προτείνουμε:

 • Optoma NuForce BE Sport3,
 • RHA T10i
 • Beyerdynamic iDX 200 iE

 

Over-ear Headphones
Over-ear Headphones

3.Over-ear ακουστικά: Είναι τα μεγαλύτερα ακουστικά σε μέγεθος αλλά και τα πιο άνετα, καθώς κάθονται γύρω από τα αυτιά σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό είναι αρκετό για να τα προτιμήσει κάποιος, σε συνδιασμό με την τεχνολογία απομόνωσης του ήχου τα over-ear ακουστικά θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές.

 

Σας προτείνουμε:

 • Focal Listen
 • Bose QuietComfort 35 (Series I)
 • Philips SHL3060 DJ Style

 

On-ear Headphones
On-ear Headphones

4.On-ear ακουστικά: Η πιο δημοφιλή κατηγορία φορητών ακουστικών προς το παρόν, ιδιαίτερα για την προπόνηση ή κατά την διάρκεια της μετακίνησης σας από το ένα σημείο στο άλλο. Συνήθως έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου από τα in-ear ακουστικά. Είναι αρκετά άνετα καθώς δεν τοποθετούνται μέσα στα αυτιά σας, αλλά δεν αποτελούν την καλύτερη επιλογή για άτομα που φοράνε γυαλιά, καθώς μπορεί να γίνουν πολύ ενοχλητικά.

Στο είδος αυτό προτείνουμε:

 • Plantronics BackBeat Sense,
 • Beats EP
 • Skullcandy Grind Wireless

Δείτε επίσης:

Τα καλύτερα gadgets της Xiaomi

Προηγούμενο άρθροTips για έναν καλύτερο responsive σχεδιασμό
Επόμενο άρθροΤα καλύτερα gadgets της Xiaomi
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.