Έρχεται στο κινητό το World of Demons της PlatinumGames

0
269

world of demonsΗ PlatinumGames είχε γευστεί την επιτυχία με τον πρώτο της τίτλο για κονσόλα με όνομα Bayonetta, έναν κλώνο του Devil May Cry που χαρακτηρίζει τον επώνυμο αυτό χαρακτήρα. Το Bayonetta 2 προσγειώθηκε λίγα χρόνια αργότερα με αστρικές κριτικές και η εταιρεία εργάστηκε πάνω σε σημαντικούς τίτλους κονσόλας όπως το Star Fox Zero και το Metal Gear: Revengeance.

Τώρα, η εταιρεία προσπαθεί να φτιάξει νέους τίτλους δράσης στον mobile χώρο, με το πρώτο της παιχνίδι το : World of Demons.

Στον κόσμο των δαιμόνων, παίζετε ως σαμουράι στη μεσαιωνική Ιαπωνία. Τα δογματικά πλάσματα γνωστά ως Yokai είναι κατεστραμμένα από τα κακά Oni τέρατα. Μαζί με την ομάδα των σαμουράι σας, πρέπει να πολεμήσετε Oni για να διεκδικήσετε πίσω το Yokai και να αποκαταστήσετε την ειρήνη στη γη.

Παρόλο που δεν κυκλοφόρησε κανένα τρέιλερ παιχνιδιού, τα έργα τέχνης στην εμβληματική ιστοσελίδα του παιχνιδιού απεικονίζουν έναν πανέμορφο κόσμο φαντασίας που σχεδιάστηκε με το μελάνι σε ξύλο από την αρχαία Ιαπωνία. Ακόμα κι αν το παιχνίδι είναι τρομερό (το οποίο πιθανότατα δεν είναι, κρίνοντας από την ιστορία του PlatinumGames), θα είναι αναμφισβήτητα όμορφο να παρακολουθήσετε.

Το πιο δύσκολο κομμάτι για την PlatinumGames ήταν ότι έφερε το game-heavy, hack-and-slash gameplay σε μια οθόνη αφής. Θα χρησιμοποιήσετε κυρίως κινήσεις όπως swipe up για να μετακινήσετε τους χαρακτήρες σας και να εκτελέσετε επιθέσεις. Για να αντιμετωπίσετε ένα χτύπημα θανάτου στο τέλος ενός αγώνα, θα πρέπει να σχεδιάσετε γρήγορα ιαπωνικά σύμβολα στην οθόνη για να εκτελέσετε τον ελιγμό.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Make money online-There are dozens of ways to make money online

Επιλογή του συντάκτη
5 καλύτερα παιχνίδια του Android 2018!

Κάθε Yokai διαθέτει μια μοναδική ικανότητα που θα σας βοηθήσει να πολεμήσετε ορισμένους τύπους εχθρών, με κάποια Yokai να είναι εύκολο να βρεθούν και άλλοι να είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Το World of Demons θα είναι Free to Play παιχνίδι με τις αγορές εντός εφαρμογής και το νόμισμα του παιχνιδιού. Θα προσγειωθεί το καλοκαίρι στις συσκευές iOS πρώτα και στη συνέχεια θα λάβει μια απελευθέρωση Android κάποια στιγμή αργότερα. Μπορείτε να προ-εγγραφείτε για το παιχνίδι στον ιστότοπό του κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Κάντε εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο

Κάντε εγγραφή για το World of Demons