Everblade Review

Στο Everblade, ο κόσμος προστατεύεται από τον Divine Guardian. Ο Divine Guardian έχει μαγικές δυνάμεις πέρα ​​από την ανθρώπινη κατανόηση, αλλά ένας κακός μάγος έχει απειλήσει να κατακτήσει τον κόσμο. Ο μυστικιστικός Divine Guardian επιλέγει τον πρωταγωνιστή μας για να σταματήσει τον κακό μάγο με τη βοήθεια του Everblade.

Ο σχεδιασμός του παιχνιδιού πραγματικά ξεχωρίζει. Τα επίπεδα από την αρχή φαίνονται σαν το τυπικό σας 2D platformer, αλλά υπάρχει μεγάλη πολυπλοκότητα εδώ για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον σας, όπως απλά αλλά ικανοποιητικά παζλ και προκλητική platforming εμπειρία. Το παιχνίδι διαθέτει shortcuts μέσα στα levels για να επιτρέψει την εύκολη πρόσβαση σε bosses καθώς και την επανάληψη του ίδιου του level. Τα επίπεδα δεν μοιάζουν μεταξύ τους και δεν βασίζονται ιδιαίτερα στα mechanics. Κάθε επίπεδο φαίνεται μοναδικό.

Το παιχνίδι έχει επίσης ορισμένα στοιχεία Metroidvania, όπου απαιτούνται συσκεκριμένα αντικείμενα ή δεξιότητες που μπορούν να ξεκλειδωθούν για να ξεπεράσετε εμπόδια και να φτάσετε σε συγκεκριμένες περιοχές. Όλα αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται για να κάνουν τα επίπεδα διασκεδαστικά και ικανοποιητικά για εξερεύνηση. Το Everblade έχει από τα καλύτερα σχεδιασμένα επίπεδα σε παιχνίδια 2D platformer.

To combat system είναι αρκετά απλό, αλλά ορισμένα abilities περιπλέκουν τα πράγματα, όπως οι charged επιθέσεις, η ρίψη στιλέτων και πολλές άλλες δεξιότητες που μπορείτε να ξεκλειδώσετε. Τα άλματα είναι υπέροχα σε αυτό το παιχνίδι. Σας δίνουν αρκετό έλεγχο για να πηδήξετε στις μικρότερες πλατφόρμες. Είναι πραγματικά πολύ προσεγμένο, καθιστώντας τα δυσκολότερα τμήματα platforming ευχάριστα.

Διαβάστε στο techbot.gr:  3 από τα καλύτερα Gaming Laptop που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή

Δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από παλιά παιχνίδια Nintendo, το Everblade δεν είναι εύκολο. Δεν είναι απίστευτα δύσκολο, αλλά αρκετά προκλητικό για να σε προκαλέσει να παίζεις πιο έξυπνα και προσεκτικά. Για παράδειγμα, τα bosses είναι δύσκολα και απαιτούν να μάθεις τα μοτίβα τους και να επιλέξεις τις κατάλληλες στιγμές για να αντεπιτεθείς. Ευτυχώς, το παιχνίδι έχει τρόπους να μετριάσει την δυσκολία με τα health potions και τα checkpoints στη μέση του επιπέδου, σε περίπτωση που πεθάνετε.

Το παιχνίδι είναι κορυφαίο όσο αφορά στο artstyle του. Μοιάζει οπτικά και ακουστικά σαν ένα παλιότερο παιχνίδι 16-bit. Τα ηχητικά του εφέ είναι καθαρά, αλλά έχουν αυτόν τον ήχο low-fi που όπως τα παιχνίδια εκείνης της εποχής. Ο ήχος ταιριάζει άψογα με τη γενικότερη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Είναι δύσκολο να βρεις αρνητικά στο Everblade. Αποτελεί ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι με πολλά ενδιαφέροντα επίπεδα και ωραία αισθητική. Αν και δεν φέρνει κάποια καινοτομία όσο αφορά στα 2D platformers, πρόκειται για μια καλοφτιαγμένη και διασκεδαστική εμπειρία.

Το παιχνίδι διατίθεται στο Steam

Προηγούμενο άρθροTunic Review
Επόμενο άρθροINTEL CORE I9 12900KS REVIEW
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.