Νέο Pokemon go event!

Η εταιρεία Pokémon αναφέρει: 

Οι Lunar εορτασμοί της Πρωτοχρονιάς βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο και τώρα οι παίκτες του Pokémon Go μπορούν να συμμετάσχουν και στους εορτασμούς. Η εκδήλωση ”Year of the dog” ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει μέχρι τις 13:00 PST στις 17 Φεβρουαρίου.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε από το θέμα του event, ο φετινός εορτασμός του παιχνιδιού θα είναι γύρω από όλα αυτά τα ”σκυλο-pokemon”. Όσο το event είναι live, όλοι οι εκπαιδευτές που πιάvουν ένα σκυλo-Pokémon θα λάβουν το μπόνους Stardust. Το κουαρτέτο των νεογνών αποτελείται από Growlithe, Poochyena, Snubbull, Electrike, και το καλύτερο μα φυσικά το Eevee!

 

Για να λέμε και μερικές αλήθειες, είναι λίγο κρίμα που οι προγραμματιστέςς της Niantic δεν έχουν δεσμευτεί πλήρως για το θέμα και έφεραν πίσω το θρυλικό σκυλο-trio στις επιδρομές. Είναι επίσης περίεργο το γεγονός ότι το Houndour με την αξιοπρεπή εμφάνιση δεν συμμετέχει στη λίστα μπόνους του αγώνα.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα νέα άσχημα, καθώς οι εκπαιδευτές αναφέρουν ότι η «shinny» Poochyena αναδύεται τώρα στη φύση των pokemon. Για όσους δεν γνωρίζουν, τα shinny  Pokémon είναι ουσιαστικά κανονικά critters με αλλαγές στην παλέτα χρωμάτων που είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Οι πρώτες δοκιμές ταχύτητας 5G του iPhone 12 είναι έτοιμες!

Στην πλήρη σειρά παιχνιδιών της Nintendo, μια λαμπερή Poochyena έχει μια χρυσή γυαλάδα παρά τη συνήθη γκρι γούνα της. Θα βγείτε για κυνήγι σκυλο-Pokemons αυτό το Σαββατοκύριακο;