Battle for Azeroth

Μετά και την επική ανακοίνωση του νέου expansion στην BlizzCon του περασμένου Νοεμβρίου, όλοι είχαμε μείνει με απορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει καθώς και πως θα εισάγει τους νέους μηχανισμούς και τις νέες περιοχές. Τι θα γίνει με τις πόλεις που μέχρι χθες τις θεωρούσαμε αναπόσπαστα κομμάτια του κάθε Faction; Πότε θα κυκλοφορήσει και τι θα περιέχει η νέα έκδοση?


Όλες αυτές τις ερωτήσεις θα προσπαθήσουμε να τις απαντήσουμε με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε.

Allied Races- γνωστές και ως συμμαχικές δυνάμεις – Leveling Cap and Zones, World Quests,Warfronts and Island Expeditions.

Μεγάλος τίτλος και πολλές πληροφορίες που πρέπει να καλυφθούν. Ας ξεκινήσουμε σιγά σιγά. Όπως ξέρουμε το max level πλέον είναι από 110 στο 120. Το Battle for Azeroth(BfA για συντομία) θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο για leveling που είχαμε δει και στο Legion.
Το κάθε Faction θα έχει και από ένα νησί και κάποιες starting zones.

Για τους μεν Horde θα είναι η Zandalar και για τους Alliance το Kul Tiras. Οι game developers θα ακολουθήσουν και εδώ την πετυχημένη συνταγή των World Quests και έτσι στο max level θα “ξεκλειδώνουν” τα World Quests. Υποθέτω ότι θα έχουμε τις ίδιες ευκολίες όπως και στο Legion και θα έχουμε τη σφυρίχτρα που θα μας στέλνει στον κοντινότερο Flight Master ή κάτι παρόμοιο.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Τα 5 καλύτερα Wordpress Plugins για business sites 2018 (UPDATED)

 

 

 

Τώρα όσο αφορά τις συμμαχικές δυνάμεις που ήδη έχουν ξεκλειδώσει για όσους έκαναν προπαραγγελία το νέο expansion θα είναι οι εξής:

Για τους Alliance : Dark Iron Dwarves η οποία είναι και η προσωπική μου επιλόγη, Void Elves και LightForged Draenei.


Για τους Horde : Zandalari Trolls, Nightborne και Highmountain Tauren.

 

Όπως ήδη ανέφερα οι συμμαχικές δυνάμεις είναι Playable εφόσον έχει αγοραστεί το expansion και αρκεί να έχουν γίνει τα εξής reputation requirements
Και φτάνουμε σε έναν νέο μηχανισμό που ακούει στο όνομα :

Warfronts and Island Expeditions

 

 

Οι πρώτες εικόνες που έχουμε δείχνουν μια μίξη Heroes of the Storm και κλασσικού αγαπημένου RTS-θα πρέπει να “χτίζουμε” συγχρόνως-καθώς σε ομάδες των 3 παιχτών αλλά και 20 ατόμων θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι είτε σε pvp σενάρια, είτε σε versus Ai για όσους είναι σαν και εμένα που δεν τους αρέσει το pvp.

Dungeons and Raids


Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για 10 Dungeons. Στο σημείο αυτό εδώ θα ακολουθηθεί η πετυχημένη συνταγή εμπνεύσεως Diablo 2, γνωστή ως Mythic Keys.
Για τα Raid οι μέχρι στιγμής πληροφορίες είναι ελάχιστες. Ξέρουμε μόνο για ένα Raid και οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες.

 

PVP changes και PVE/PVP Servers.

Με το τελευταίο expansion ότι ξέραμε μέχρι σήμερα για τους server και το Open World PvP αλλάζει ριζικά.
ΔΕΝ θα υπάρχει πλέον διάκριση σε pve και pvp servers απλά μόνο η επιλογή αν θα έχουμε “ανοιχτό”το pvp είτε όχι. Έτσι κάθε παίχτης θα μπαίνει σε μια αντίστοιχη “φάση” που όλοι οι παίχτες γύρω του θα είναι στην ίδια κατάσταση.
Όπως έχουμε ενημερωθεί, οι παίχτες που θα προτιμήσουν το PvP θα έχουν ένα boost στο xp καθώς συγχρόνως θα πρέπει να μάχονται και για την “ζωή” τους.

Διαβάστε στο techbot.gr:  O Πρόεδρος της FCC, Ajit Pai κοροιδεύει τους υποστηρικτές του Net neutrality

 

Μετά το Legion τι????

Στην προσπάθεια μας να σώσουμε τον κόσμο από την Burning Legion θα χάσουμε τα όπλα που είχαμε και όλο το Artifact Power που έχουμε μαζέψει.
Πλέον όπως είδαμε και στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, θα κυνηγάμε το Azerite, την καρδιά του Azeroth.


Όπως σε κάθε expansion έτσι και τώρα θα γίνει rework σχεδόν σε κάθε κλάση.
Επίσης θα δούμε και τις ιστορίες από κάποιους κεντρικούς χαρακτήρες – φανταστείτε το όπως την ιστορία του Illidan.

Αυτά είναι όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής. Το νέο expansion αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τις 21 του Σεπτεμβρίου.

Για όλα τα νέα μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο facebook.  https://goo.gl/PaCMTL

Επίσης μπορείτε να με ακολουθήσετε στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα για την καθημερινή σας ενημέρωση γύρω από την Geek κουλτούρα.
Twitter: @Wastedmurloc
Instagram: king_mrglmrgl
Facebookpage: facebook.com/wastedmurloc

Δείτε επίσης :

Η blizzard ανακοινώνει καινούργια video series για το community