Οι πιο πολλοί gamers έχουν ακούσει και μάθει για το  League of Legends (aka LoL) και για το Defense of the Ancients 2 (aka Dota 2) αλλά πόσοι από εσάς έχετε ακούσει ή μάθει για το Smite –  Battleground of Gods?
Το Smite για συντομογραφία είναι ακόμα ένα παιχνίδι της κατηγορίας MOBA, και έχει το βασικό concept του 5v5 παιχτών σε ένα προκαθορισμένο χάρτη 3 διαδρόμων αλλά τι το κάνει τόσο διαφορετικό?

Τα περισσότερα MOBA Games εκτός του κλασσικού πλέον χάρτη με τους τρείς διαδρόμους έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό το ότι ένας παίχτης παίζει βλέποντας το περιβάλλον και τον χαρακτήρα του από πάνω προς τα κάτω, το Smite έρχεται και κάνει την διαφορά αλλάζοντας την οπτική από το πάνω προς τα κάτω σε οπτική τρίτου προσώπου πολύ γνώριμο από τα MMORPG Games όπως το World of Warcraft , Lineage και Star Wars The Old Republic.

Αυτή η μικρή αλλά τόσο σημαντική διαφορά αλλάζει τόσο τον τρόπο παιχνιδιού όσο και την ένταση της δράσης αναγκάζοντας σε να ανεβάσεις γρήγορα ρυθμούς και αδρεναλίνη χάνοντας τον εαυτό σου μέσα στην μάχη.
Οι χαρακτήρες του Smite είναι βασισμένοι όπως λέει και ο ολόκληρος τίτλος του σε θεούς της αρχαιότητας όπως τους δικούς μας Δία, Αθηνά και Άρη , τον Odin και Thor από την  Νορβηγία μέχρι άγνωστους για τους περισσότερους από εμάς όπως η Amaterasu θεά του ήλιου για τους Ιάπωνες και τον Chaac  θεό της βροχής στην μυθολογία και το πάνθεον της φυλής των Μάγια. Συνολικά μπορείς να επιλέξεις να παίξεις με 92 διαφορετικούς θεούς από 9 διαφορετικά πάνθεον.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Νέες αλλαγές έρχονται στο Facebook Messenger

Το Smite εκτός από την κλασσική πίστα με τους 3 διαδρόμους ( Conquest) προσφέρει και άλλες επιλογές  όπως την Arena βασισμένη στις μάχες στο Κολοσσαίο της Ρώμης, Joust (3v3) ,Clash(4v4) και αρκετές άλλες ακόμα.

H Hirez-Studios δημιουργός του Smite  προσπαθεί να κρατά το κοινό της ευχαριστημένο προσθέτοντας νέους θεούς και υλικό στο παιχνίδι και με τακτικά προκαθορισμένα patches διασφαλίζει την σωστή λειτουργία του παιχνιδιού κάθε ώρα και στιγμή.

Η κοινότητα του Smite συνεχώς μεγαλώνει φτάνοντας αισίως τα 20.000.000 εκατομμύρια παίχτες παγκοσμίως με φανατικό κοινό από το 2015  μέχρι σήμερα και μετά από 3 παγκόσμια E-Sports πρωταθλήματα να έχει μοιράζει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια στους μεγάλους νικητές.

Ένα παιχνίδι που πρέπει να δοκιμάσεις στα σίγουρα!!!!

Death Stranding – Hideo Kojima η επιστροφή όπως λέει και ο ίδιος

To Smite -Battleground of Gods είναι διαθέσιμο δωρεάν με δυνατότητα in game αγορές για PC, PS4, Xbox One & Mac, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα απόκτησης του παιχνιδιού δωρεάν από το Steam.