Το Clash Royale League είναι πλέον γεγονός

0
455

Η Supercell προσπαθεί να εδραιώσει την παρουσία της στο δυνατότερο game της το Clash Royale με την έναρξη του Clash Royale League (CRL) με περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια σε βραβεία.
36 οργανισμοί esports έχουν εγγραφεί στο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ονομάτων όπως TSM, C9, FNATIC, Team Liquid και άλλα.
Δυο ασιατικά πρωταθλήματα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, με ευρωπαϊκά και βορειοαμερικανικά πρωταθλήματα να ξεκινούν αυτήν την πτώση.
Η σκηνή των esports έχει εκραγεί τα τελευταία χρόνια, με κάποιες εκτιμήσεις ότι θα είναι μια βιομηχανία αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2020. Η SuperCell η εταιρεία που δημιούργησε το Clash Royale αποφάσισε να πάρει ένα κομμάτι της πίτας ξεκινώντας το League Clash Royale, ένα επίσημο competitive πρωτάθλημα για το δημοφιλέστατο παιχνίδι το οποίο έχει μαγέψει τους παίχτες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα της Supercell στον κόσμο των esports, έχοντας φιλοξενήσει αρκετά τουρνουά Clash Royale όλα αυτά τα χρόνια. Ο παγκόσμιος τελικός του πρωταθλήματος Clash Royale Crown Championship (CRCC) του περασμένου έτους στο Λονδίνο, με συμμετοχή περισσότερων από 27 εκατομμυρίων παικτών παγκοσμίως ήταν αδιαμφισβήτητα ο μεγαλύτερος μέχρι στιγμής. Το μεγάλο βραβείο των 150.000 δολαρίων πήγε στον Sergio Ramos, έναν νεαρό παίκτη από το Μεξικό. Ήταν το μεγαλύτερο βραβείο που έχει υπάρξει μέχρι στιγμής για τουρνουά online παιχνιδιού σε κινητό.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Η καλύτερη gaming τηλεόραση για το PS5 σας

Clash Royale

Η Supercell έχει ανεβάσει το έπαθλο για το Clash Royale League κατά πολύ, το οποίο θα είναι περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολλάρια για τους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη φορά, αντί οι παίκτες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, θα πρέπει να συνεργαστούν ως μέλη μιας ομάδας.

Επιλογή Συντάκτη

Τα καλύτερα android games για το 2018

Προκειμένου να βρεθούν περισσότεροι παίκτες για να συμπληρώσουν τις λίστες του Clash Royale League, η Supercell ξεκίνησε το Challenge League Clash Royale League στα μέσα Μαρτίου 2018. Σε αυτό, οι παίκτες έπρεπε να κερδίσουν 20 αγώνες ενάντια στους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Περισσότεροι από 6.700 παίκτες κατόρθωσαν να ξεπεράσουν αυτήν την πρόκληση και παρόλο που δεν θα βρουν όλοι τους θα μια ομάδα, αντιπροσωπεύουν μια μεγάλη βάση από την οποία οι ομάδες μπορούν να επιλέξουν παίκτες για το Clash Royale League. Υπάρχουν επί του παρόντος τέσσερις επιβεβαιωμένες περιοχές για το πρωτάθλημα: Κίνα, (η υπόλοιπη) Ασία, Βόρεια Αμερική και Ευρώπη. Κάθε περιοχή διαθέτει οκτώ ομάδες και πολλοί από τους μεγαλύτερους οργανισμούς esports στον κόσμο έχουν ήδη υπογράψει.

Στη Βόρεια Αμερική, αυτό περιλαμβάνει Team Solo Mid, Cloud 9, 100 Thieves και Counter Logic Gaming μεταξύ άλλων. Στην Ευρώπη, FNATIC, Team Liquid, SK Gaming και άλλοι πέντε gaming οργανισμοί. Αυτά τα δύο region θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο, και τα δύο ασιατικά πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Μαρτίου. Οι καλύτερες ομάδες από κάθε περιοχή θα συναντηθούν κάποια στιγμή μέσα στο χειμώνα του 2018 για τους μεγάλους τελικούς.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Instagram update μπορείς να ανεβάσεις πολλά stories μαζί