Το Destiny Warfare ήρθε στο android. Είστε έτοιμοι Gamers;

0
131

Το Destiny Warfare είναι ο τελευταίος τίτλος sci-fi shooter που έρχεται στο Google Play Store με στόχο να διεκδικήσει μία θέση στην κορυφή της τόσο ανταγωνιστικής αγοράς FPS παιχνιδιών σε συσκευές Android.

Το Destiny Warfare δανείζεται σε μεγάλο βαθμό αρκετά χαρακτηριστικά μερικών από των μεγαλύτερων franchise στην κονσόλα και το PC gaming. Η μεγαλύτερη έμπνευση αυτή τη φορά ήταν τα sci-fi FPS juggernauts, Destiny και Halo.

Επιλογή του συντάκτη
Έρχεται στο κινητό το World of Demons

Είτε πρόκειται για το σχεδιασμό του χάρτη, την επιλογή όπλων ή την καταπολέμηση των οχημάτων, υπάρχουν σαφείς ηχώ των δύο δημιουργιών του Bungie, τις οποίες μπορείτε να δείτε και εσείς στο trailer παραπάνω.

Υπάρχουν όμως κάποιες βελτιώσεις στο βασικό gameplay, όπως η έντονη έμφαση στην κινητικότητα με αλεξίπτωτα με χαμηλή βαρύτητα και τα jetpacks, καθώς και μια επιλογή auto-fire για ευκολότερο gaming στο κινητό.

Το Destiny Warfare προσφέρει ένα σύστημα με τους παίκτες να επιλέγουν μεταξύ των επιλογών Recruit, Saboteur, Tank και Assault. Κάθε τάξη έχει τις δικές της ικανότητες και παίζει διαφορετικό ρόλο στη μάχη. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τον χαρακτήρα σας με την πάροδο του χρόνου με καλύτερα όπλα, καλύτερη πανοπλία, πρόσθετα gadgets και πολλά άλλα.

Διαβάστε στο techbot.gr:  EVERBLADE Review

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κανένα campaign ή λειτουργία PvE στο Destiny Warfare. Αντ ‘αυτού, το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί γύρω από μια βασική εμπειρία PvP, με διάφορα online multiplayer modes όπως deathmatch, team deathmatch, hardcore με διπλή ζημιά και προσαρμοσμένα παιχνίδια όπου μπορείτε να ρυθμίσετε τους δικούς σας κανόνες με φίλους. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ή να συμμετάσχετε σε ένα clan για να συμμαχήσετε με άλλους παίκτες.

Όπως αναμένεται είναι FREE TO PLAY, το Destiny Warfare και έχει κάποιες αγορές εντός της εφαρμογής που κυμαίνονται από 0,99 έως 94,99 δολάρια ανά τεμάχιο. Μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνοι σας πατώντας το παρακάτω κουμπί.

Κατεβάστε το Destiny Warfare