Ο Celestalon αφήνει το WoW και μεταφέρεται στο Hearthstone Team

0
166

Τα μαθήματα, τα συστήματα, τα υπολογιστικά φύλλα, η περιστασιακά σκοτεινή γραμμή αναζήτησης … Αυτά είναι τα κύρια σημεία της ζωής μου εδώ και χρόνια. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά την κοινότητα του WoW για το πάθος σας, τη φιλία σας, τα γέλια, τον ενθουσιασμό, για να μπορέσω να κάνω κάτι που μου αρέσει. Αλλά ήρθε η ώρα για μένα να περιπέψω αλλού μέσα στο Azeroth και να αντιμετωπίσω μια διαφορετική πρόκληση … Κάρτες! Θα σας δω σύντομα, οπαδοί του Hearthstone!

Αυτά μας είπε ο αγαπημένος μας Celestalon και αποκάλυψε πως θα περάσει στον κόσμο του cardgaming. Παρακάτω βλέπετε την κάρτα που του αφιέρωσαν.

Δείτε επίσης :

Η blizzard ανακοινώνει καινούργια video series για το community

 

Διαβάστε στο techbot.gr:  December hotfixes
Προηγούμενο άρθροMonster hunter world
Επόμενο άρθροGoogle Home Mini
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.