Η Binance, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, αναζητά ένα νέο ξεκίνημα στη Μεσόγειο.

binance

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε πέρυσι στο Χονγκ Κονγκ, σχεδιάζει να ανοίξει γραφείο στη Μάλτα, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Zhao Changpeng σε συνέντευξή του. Η Binance σύντομα θα ξεκινήσει μια ανταλλαγή «fiat-to-crypto» στο ευρωπαϊκό νησιωτικό έθνος και είναι κοντά στην εξασφάλιση μιας συμφωνίας με τις τοπικές τράπεζες που μπορούν να παρέχουν πρόσβαση σε deposit και withdraw, είπε, χωρίς να παρέχει χρονοδιάγραμμα.

Zhao Changpeng

 

 

“Είμαστε πολύ σίγουροι ότι μπορούμε να ανακοινώσουμε σύντομα μια τραπεζική συνεργασία”, δήλωσε ο Zhao. “Η Μάλτα είναι πολύ προοδευτική στο θέμα crypto και fintech.”

Οι ρυθμιστικές αρχές από την Κίνα προς τις Η.Π.Α. έχουν σταματήσει τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα από πέρυσι, καθιστώντας δύσκολο για εταιρείες όπως η Binance να βρουν μόνιμη βάση. Η εταιρεία είχε γραφείο στην Ιαπωνία και προσπαθούσε να πάρει άδεια για να λειτουργήσει εκεί, αλλά αποφάσισε να απολύσει το προσωπικό της για να αποφύγει μια σύγκρουση με τις τοπικές ρυθμιστικές αρχές, δήλωσε ο Ζάο. Η Ιαπωνική Υπηρεσία Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών εξέδωσε προειδοποίηση στην εταιρεία την Παρασκευή για παράνομη λειτουργία.

Ο Ζάο δήλωσε ότι συνεχίζει τις συζητήσεις με τις αρχές του Χονγκ Κονγκ, αλλά ότι το αποτέλεσμα αυτών των συνομιλιών ήταν αβέβαιο. Η Binance συγκαταλεγόταν στα επτά crypto χρηματιστήρια (ανταλλακτήρια) τα οποία έλαβαν μια προειδοποιητική επιστολή τους τελευταίους μήνες από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της πόλης, η οποία ανέφερε ότι οι εταιρείες δεν μπορούν να εμπορεύονται ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που ορίζονται ως τίτλοι βάσει του νόμου του Χονγκ Κονγκ.

Διαβάστε στο techbot.gr:  5 FREE Woocommerce Gateways for Greek Banks

 

Ο άξονας της Μάλτας έρχεται να μπει στο παιχνίδι καθώς η χώρα αναζητά νέους τρόπους για να γίνει ένας κόμβος για επιχειρήσεις ψηφιακού κεφαλαίου. Η κυβέρνηση έχει πραγματοποιήσει αρκετές δημόσιες διαβουλεύσεις για τη ρύθμιση των εικονικών νομισμάτων, την πώληση token και των κρυπτογραφικών συναλλαγών. Τα σχέδια για μια Μικρή Αρχή Ψηφιακής Καινοτομίας της Μάλτας που θα πιστοποιούν και θα ρυθμίζουν τις επιχειρήσεις που βασίζονται σε blockchain και τις δραστηριότητές τους αποκαλύφθηκαν τον περασμένο μήνα, ανέφερε η Independent της Μάλτας. Η οργάνωση θα δημιουργήσει επίσης ένα πλαίσιο για την επίβλεψη των αρχικών προσφορών νομισμάτων, όπως ανέφερε η εφημερίδα.\

Δείτε τι είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός της Μάλτας σε ένα tweet που έκανε την παρασκευή:

 

“Καλώς ήλθατε στη #Malt @binance”,

«Στόχος μας είναι να είμαστε οι παγκόσμιοι ιχνηλάτες της ρύθμισης των επιχειρήσεων με blockchain».

Η συγκεκριμένη κίνηση ενδέχεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στις χώρες όπως η Αμερική και η Κίνα οι οποίες είναι κατά των cryptocurrencies . Μένει να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια . Πιστεύετε ότι αυτή η κίνηση θα βοηθήσει την Μάλτα;

Διαβάστε στο techbot.gr:  Fnatic BOLT Mouse Review

Δείτε επίσης :

Ο συνιδρυτής του WhatsApp παρότρυνε τους ανθρώπους να κάνουν #deletefacebook