‘Ενα νέο τμήμα για να τονίσει τις τοπικές ειδήσεις

Τα κοινωνικά μέσα έχουν κάνει πραγματικά εύκολη την εύρεση τοπικών, εθνικών και διεθνών ειδήσεων. Πλατφόρμες όπως το Twitter και το Facebook έχουν ήδη γίνει ένας τόπος που πολλοί άνθρωποι παίρνουν τα νέα τους. Οι ειδησεογραφικές οργανώσεις έχουν συστηματικά ολόκληρα τμήματα αφιερωμένα στην αύξηση της προσέγγισής τους. Παρόλο που τα εθνικά νέα τυπικά αρπάζουν τα πρωτοσέλιδα, είναι επίσης σημαντικό να μάθετε τι συμβαίνει κοντά σε εσάς. Για να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν τοπικές ειδήσεις, το Facebook εργάζεται για την εισαγωγή ενός τοπικού ειδησεογραφικού τμήματος.

τοπικές ειδήσεις

Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης δοκιμάζει αυτή τη στιγμή το νέο τμήμα “Today In” σε έξι πόλεις: τη Νέα Ορλεάνη, το Little Rock, το Billings, την Peoria, την Olympia και το Binghamton. Οι κάτοικοι μπορούν τώρα να επισκεφθούν την ενότητα. Η ομάδα εταιρικής σχέσης ειδήσεων του κοινωνικού δικτύου ελέγχει τις πηγές ειδήσεων χρησιμοποιώντας ένα μίγμα ανθρώπινης κρίσης και machine learning για να επιλέξει περιεχόμενο που εμφανίζεται στους χρήστες.

Το Facebook δίνει περισσότερη σημασία στις τοπικές ειδήσεις πλέον

Περισσότερη συζήτηση για τα τοπικά ζητήματα, τα οποία οι άνθρωποι είναι πιο κοντά με αποτέλεσμα να μπορούν να τα επαληθεύσουν ευκολότερα σημαίνει λιγότερη συζήτηση σχετικά με μεγαλύτερες ειδήσεις, όπου οι άνθρωποι έχουν λιγότερη πρόσβαση στις πραγματικές πηγές.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Το iPad Pro 2020 θα μπορούσε να αντικατασταθεί από ... ένα νέο iPad Pro 2020

Δείτε επίσης :

Το Facebook αλλάζει το News Feed σας ριζικά αυτή τη φορά