Η Capcom είχε ήδη επιβεβαιώσει ότι το Monster Hunter World θα λάβει μια συλλογή από DLC μετά την απελευθέρωσή του, συμπεριλαμβανομένου ενός συνόλου εργαλείων Horizon: Zero Dawn και πανοπλία Mega Man για το Palico.

Αυτό δεν θα είναι το εύρος του DLC που έρχεται στο παιχνίδι, ωστόσο. Σε μια συνέντευξη με την ιαπωνική δημοσίευση Famitsu (μέσω Gematsu), ο παραγωγός Monster Hunter Ryozo Tsujimoto αποκάλυψε ότι η Capcom σχεδιάζει να συνεχίσει να υποστηρίζει το παιχνίδι μετά την απελευθέρωσή του προσθέτοντας νέα τέρατα. Ο Tsujimoto δεν μοιράστηκε καμία λεπτομέρεια σχετικά με το είδος των τυχερών παικτών που μπορούν να περιμένουν ή να δώσουν ένα χρονικό πλαίσιο για το πότε θα φτάσουν, αλλά επιβεβαίωσε ότι τα τέρατα θα έρθουν ως δωρεάν ενημερώσεις μετά την εκτόξευση.

Οι ιδιοκτήτες του PlayStation 4 που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το Monster Hunter World πριν από τις απελευθερώσεις του έχουν ακόμα την ευκαιρία να το κάνουν, ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα Monster Hunter World beta που εκτελείται αυτή τη στιγμή για συνδρομητές του PS Plus. Το beta τελειώνει στις 9 π.μ. PT / 12 PM ET / 5 PM GMT στις 12 Δεκεμβρίου και διαθέτει τρεις δειγματοληπτικές αναζητήσεις στα επίπεδα των αρχαίων δασών και των άγριων απορριμμάτων. Τα τέρατα που μπορείτε να κυνηγήσετε στο beta περιλαμβάνουν το Great Jagras, τον Anjanath και τον Barroth. Οι παίκτες που ολοκληρώνουν και τις τρεις αποστολές θα κερδίσουν “ορισμένα χρήσιμα στοιχεία μπόνους” στον πλήρη τίτλο κατά την εκτόξευσή τους.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Δεν σταματάνε οι εκπτώσεις της Amazon-Digital Day Today!

Το Monster Hunter World κυκλοφορεί για PS4 και Xbox One στις 26 Ιανουαρίου. μια έκδοση PC είναι πλακόστρωτη για να ακολουθήσει αργότερα το 2018. Η Capcom δεν έχει ακόμη ανακοινώσει αν μια παρόμοια beta θα είναι διαθέσιμη για το Xbox One και τον υπολογιστή. Ωστόσο, η εταιρεία μοιράστηκε ένα νέο τρέιλερ για το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της ροής PSX της Sony την περασμένη εβδομάδα, το οποίο προβάλλει περισσότερο από την ιστορία του παιχνιδιού, καθώς και την προαναφερθείσα πανοπλία Mega Man. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ παραπάνω.

Δείτε επίσης :

Death Stranding – Hideo Kojima η επιστροφή όπως λέει και ο ίδιος