Η FCC και η FTC έχουν συντάξει ένα σύνολο κανόνων που θα βοηθήσουν τους καταναλωτές να «προστατευτούν» μετά την κατάργηση της ουδετερότητας του δικτύου (net neutrality) την Πέμπτη.

    Η συμφωνία λέγεται ότι διασφαλίζει ότι οι ISP “ανταποκρίνονται στις υποσχέσεις που κάνουν” στους πελάτες.

    Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, οι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ θα είναι σε θέση να εφαρμόζουν περιορισμούς, αμειβόμενη προτεραιότητα και αποκλεισμό ιστοτόπων, εφόσον το δημοσιοποιούν.

Αποτέλεσμα εικόνας για net neutrality

    Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) πρόκειται να καταργήσει τους υφιστάμενους κανόνες για την ουδετερότητα δικτύου αυτή την Πέμπτη, το αποκορύφωμα των συζητήσεων από μεγάλο μέρος αυτού του έτους και προηγούμενων ετών. Πριν από αυτό, η FCC δημιούργησε ένα σχέδιο “memorandum of understanding” ή “MOU”, το οποίο περιγράφει ορισμένους τρόπους με τους οποίους ενδέχεται να επιχειρήσει να «προστατεύσει» τους καταναλωτές μετά την κατάργηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για net neutrality

Η συμφωνία προέκυψε από την FCC και την Federal Trade Commission (FTC) και λέγεται ότι θα εξασφαλίσει ότι οι “πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου θα ανταποκριθούν στις υποσχέσεις που έχουν για τους καταναλωτές”, μετά την υιοθέτηση της εντολής για την αποκατάσταση της ελευθερίας του Διαδικτύου.

    Σύμφωνα με αυτούς τους κανόνες, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν τα δικά τους πρότυπα δικτύου ουδετερότητας που θα τους επιτρέπουν να ρυθμίζουν τον εαυτό τους όσον αφορά τον περιορισμό, την αμειβόμενη ιεράρχηση προτεραιοτήτων και τον αποκλεισμό ιστοτόπων. Οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου θα πρέπει να γνωστοποιήσουν δημοσίως τις περιπτώσεις στις οποίες λαμβάνουν τέτοια μέτρα σε σχέση με τις προαναφερθείσες πρακτικές και η FCC έχει δεσμευθεί να διερευνήσει τις αποκαλύψεις των παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου για να βεβαιωθεί ότι τηρούνται.

Διαβάστε στο techbot.gr:  Η Google ανακοίνωσε τα top searches για το 2017

Θα θέλαμε τα σχόλια σας πάνω σε αυτό το ζήτημα .

Δείτε επίσης:

O Πρόεδρος της FCC, Ajit Pai κοροιδεύει τους υποστηρικτές του Net neutrality

Προηγούμενο άρθροGoogle Home Mini
Επόμενο άρθροΗ Google ανακοίνωσε τα top searches για το 2017
kokorikos
Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει την εταιρεία Web-Net.gr και είναι παθιασμένος με το Digital Marketing Βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Το όνειρό του είναι να εκπαιδεύσει όλους όσους αγαπούν το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό. «Οι άνθρωποι πρέπει να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και αν το όνειρό σας είναι να γίνετε επιτυχημένοι στο Διαδίκτυο, μπορώ να σας βοηθήσω». Social Media Marketing, Google Analytics, ανάπτυξη ιστοσελίδων, affiliate marketing είναι μόνο μερικές τεχνικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.